ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Φλόριντα: Μανάτος κατέληξε έπειτα από… μαραθώνιο σεξουαλικών συνευρέσεων με τον αδελφό του μέσα σε ενυδρείο

Πέθανε από τραύμα στο παχύ έντερο που προκλήθηκε από σεξουαλική επαφή

Φλόριντα: Μανάτος κατέληξε έπειτα από… μαραθώνιο σεξουαλικών συνευρέσεων με τον αδελφό του μέσα σε ενυδρείο

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόρισμα της νεκροψίας που καθορίζει την αιτία θανάτου του Χίου ενός 38χρονου μανάτου από τη Φλόριντα που πέθανε τον Απρίλιο αφού παρουσίασε «αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα» στο ενυδρείο όπου ζούσε με τον αδερφό του.

Ειδικότερα, η έκθεση νεκροψίας αναφέρει ότι ο Χίου πέθανε από τραύμα στο παχύ έντερο που προκλήθηκε από σεξουαλική επαφή με τον αδελφό του, τον Μπάφετ.

Το Mote Marine Aquarium and Laboratory εξέδωσε μια σχετική δήλωση λέγοντας: «Ο Hugh και ο Buffett παρουσίασαν φυσική, αλλά αυξημένη, συμπεριφορά ζευγαρώματος που παρατηρήθηκε και τεκμηριώθηκε σε αντίστοιχα θηλαστικά τόσο στη διαχειριζόμενη φροντίδα όσο και στην άγρια ​​φύση. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που παρατηρήθηκε τέτοια αυξημένη συμπεριφορά ζευγαρώματος μεταξύ των δύο».

Εξήγησε επίσης ότι οι δυο τους ήταν συνήθως σεξουαλικά ενεργοί μόνο δύο μήνες το χρόνο.

Το ABC7 ανέφερε ότι το USDA είπε ότι «οι εκπρόσωποι των εγκαταστάσεων, οι υπάλληλοι παρατήρησαν έντονη σεξουαλική συμπεριφορά μεταξύ των δύο ενήλικων αρσενικών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του μικρότερου σε ηλικία, περίπου στις 10 το πρωί».

Λίγο μετά από αυτό, οι εργαζόμενοι συνέλεξαν δείγμα από το νεκρό ζώο και «επιβεβαίωσαν την παρουσία φρέσκου αίματος».

«Η σεξουαλική συμπεριφορά συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με περιόδους ανάπαυσης μεταξύ αλληλεπιδράσεων υψηλής έντασης και περιστασιακής διείσδυσης. Περίπου στις 5:15 μ.μ., το μεγαλύτερο αρσενικό παρατηρήθηκε να διεισδύει στο μικρότερο αρσενικό πάλι.

Όταν το μεγαλύτερο αρσενικό κολύμπησε μακριά, το μικρότερο αρσενικό φάνηκε να μην ανταποκρίνεται και να μένει ακίνητο στο κάτω μέρος της πισίνας. Επιβεβαιώθηκε ότι είχε πεθάνει» καταλήγει το ρεπορτάζ.

«Οι μανάτοι δεν είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί με το ποιος είναι το ταίρι τους. Έχουν απλά αυτή τη σεξουαλική παρόρμηση και θα εμπλακούν σε δραστηριότητα με όποιο ζώο είναι στην περιοχή», εξηγεί η Τζενέσα Γκιελτέμα, επίκουρη καθηγήτρια της Κτηνιατρικής σχολής στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν δεν υπάρχουν αρκετά θηλυκά τριγύρω ή υπάρχουν μόνο αρσενικά, μπορεί να εκφράσουν αυτή τη σεξουαλική συμπεριφορά σε οποιοδήποτε ζώο είναι κοντά τους», συμπληρώνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.