ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η στιγμή που άνδρας δίνει «μάχη» με ένα καγκουρό για να σώσει το σκύλο του (βίντεο)

«Οι πολεμικές τέχνες είναι για όλους, ακόμη και για τα καγκουρό»

Η στιγμή που άνδρας δίνει «μάχη» με ένα καγκουρό για να σώσει το σκύλο του (βίντεο)

Στο TikTok, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο το οποίο στη συνέχεια αναπαράχθηκε και στο «Χ», το οποίο δείχνει τη στιγμή που άνδρας μπήκε σε ένα ποτάμι για να σώσει τον σκύλο του από τα χέρια ενός άγριου καγκουρό που ήταν έτοιμο να τον πνίξει.

Στο βίντεο, με λεζάντα «οι πολεμικές τέχνες είναι για όλους, ακόμη και για τα καγκουρό», ο σκύλος φαίνεται να βρίσκεται στο νερό και από πάνω του να στέκεται το καγκουρό.

Ο άντρας για να σώσει τον σκύλο του μπήκε μέσα στο ποτάμι και ξεκινάει να βρίζει το καγκουρό πριν ξεκινήσει η… μάχη με το άγριο ζώο: «Θα σου σπάσω το κεφάλι γα…ο. Άσε το σκύλο μου να φύγει» ακούγεται να λέει.

Λίγο αργότερα, το βίντεο καταγράφει το καγκουρό να επιτίθεται στον άνδρα, πριν το πλάνο χαθεί γιατί έχει ξεκινήσει η… μονομαχία με το άγριο ζώο.

Μετά το τέλος της «μάχης» το πλάνο δείχνει το καγκουρό να στέκεται όρθιο στο ποτάμι απέναντι από τον άνδρα, με τον σκύλο πλέον ελεύθερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.