ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιαπωνία: 13 νεκροί και περισσότεροι από 80 τραυματίες από χιονοθύελλα

10.000 σπίτια χωρίς ρεύμα

Ιαπωνία: 13 νεκροί και περισσότεροι από 80 τραυματίες από χιονοθύελλα

Το θάνατο 13 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσοτέρων από 80 προκάλεσαν οι πρόσφατες σφοδρές χιονοπτώσεις στις βόρειες περιοχές της Ιαπωνίας, αλλά και σε άλλες περιοχές,.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, περισσότερα από 10.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Οι χιονοθύελλες και τα κύματα με μεγάλο ύψος στις βόρειες περιοχές της χώρας, αλλά και κατά μήκος της ακτής της θάλασσας της Ιαπωνίας, είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν χιονοπτώσεις ύψους 60 εκατοστών, όπως προειδοποίησε τη Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας.

Αργά μετά το απόγευμα του Σαββάτου, περισσότεροι από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με την Υπηρεσία Διαχείρισης Πυρκαγιών και Καταστροφών.

Προβλήματα προκλήθηκαν στα δρομολόγια των τρένων, αλλά και στις πτήσεις των αεροσκαφών στα βόρεια της Ιαπωνίας, ενώ σε μερικές περιοχές της κεντρικής και δυτικής χώρας προκλήθηκαν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση NHK.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.