ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ιαπωνία: Ψαράς μαχαίρωσε μέχρι θανάτου πάνω από 30 θαλάσσιες χελώνες

Ο δράστης δήλωσεότι οι χελώνες πιάστηκαν στα δίχτυα του και απογοητεύτηκε προσπαθώντας να τις ξεμπερδέψει

Ιαπωνία: Ψαράς μαχαίρωσε μέχρι θανάτου πάνω από 30 θαλάσσιες χελώνες

Πάνω από 30 πράσινες θαλάσσιες χελώνες βρέθηκαν νεκρές ή ετοιμοθάνατες με μαχαιριές στο λαιμό τους σε μια παραλία στο απομακρυσμένο νησί Kumejima.

Αξιωματούχοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το επεισόδιο και δήλωσαν ότι βρήκαν τον δράστη, αλλά δεν κατονόμασαν το άτομο.

Τι συνέβη

Ο δράστης δήλωσε στον τοπικό συνεταιρισμό ψαράδων ότι οι χελώνες πιάστηκαν στα δίχτυα του και απογοητεύτηκε προσπαθώντας να τις ξεμπερδέψει.

Είπε ότι απελευθέρωσε πολλές χελώνες, αλλά αφού πάλευε για αρκετή ώρα άρχισε να τις μαχαιρώνει για να τις αποδυναμώσει..

Ο Yoshimitsu Tsukakoshi, ανώτερο στέλεχος του τοπικού οργανισμού προστασίας της θαλάσσιας χελώνας, δήλωσε στην ιαπωνική εφημερίδα «The Mainichi» ότι επρόκειτο για μια «εξαιρετικά φρικτή σκηνή».

Ο Tsukakoshi εξοργίστηκε με το ξέσπασμα του ψαρά, λέγοντας ότι οι χελώνες είναι τόσο ευγενικά πλάσματα και ότι δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη. Ο επικεφαλής του συνεταιρισμού, εξήγησε την κατάσταση και ισχυρίστηκε ότι ο ψαράς δεν είχε δει ποτέ τόσες πολλές χελώνες στα δίχτυα του, αλλά τώρα μετανιώνει για τις πράξεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πράσινες θαλάσσιες χελώνες περιλαμβάνονται στον κατάλογο των απειλούμενων ειδών του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Ιαπωνίας και στον «κόκκινο κατάλογο» των απειλούμενων ειδών της Διεθνούς Ένωσης για τη Διατήρηση της Φύσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.