ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ίνκα Τερν: Αυτό είναι το μοναδικό πουλί στον κόσμο που έχει… μουστάκι (βίντεο)

Το χρώμα του είναι σκούρο γκρι ενώ το ράμφος και τα πόδια του είναι πορτοκαλί και κόκκινα

Ίνκα Τερν: Αυτό είναι το μοναδικό πουλί στον κόσμο που έχει… μουστάκι (βίντεο)

Τα πουλιά Ίνκα Τερν, είναι τα μοναδικά στον κόσμο που έχουν ένα λευκό… μουστάκι.

Αναπαράγονται στις ακτές του Περού και της Χιλής και περιορίζονται στο ρεύμα Humboldt.

Είναι ένας ακανόνιστος, σπάνιος επισκέπτης στη νοτιοδυτική ακτή του Ισημερινού. Μπορεί να αναγνωριστεί από το σκούρο γκρι σώμα του, το λευκό μουστάκι και στις δύο πλευρές του κεφαλιού του, και το κόκκινο-πορτοκαλί ράμφος και πόδια.

Το χρώμα τους είναι σκούρο γκρι ενώ το ράμφος και τα πόδια τους είναι πορτοκαλί και κόκκινα.

Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό βέβαια των πουλιών Ίνκα Τερν είναι το «μουστάκι» τους που βρίσκεται κάτω από τα μάτια των πτηνών και έχει λευκό χρώμα.

Το… μουστάκι εκτείνεται προς το πίσω μέρος του κεφαλιού τους σχηματίζοντας συνήθως μικρή κλίση. Το μήκος των πτηνών του είδους είναι 40 εκατοστά και ζουν σε βραχώδεις περιοχές κοντά σε ακτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.