ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Αυτοψία στο σπίτι που κατέρρευσε μπαλκόνι και στέγαστρο μετά το σεισμό (βίντεο)

Το ίδιο οίκημα είχε απασχολήσει και πριν από λίγα χρόνια, όταν μπαλκόνι της πρόσοψης του 1ου ορόφου έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα

Ηράκλειο: Αυτοψία στο σπίτι που κατέρρευσε μπαλκόνι και στέγαστρο μετά το σεισμό (βίντεο)

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα τη νύχτα στο Ηράκλειο, μετά από κατάρρευση τμήματος μπαλκονιού και μετέπειτα στέγαστρου, σε σπίτι στο Ηράκλειο.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ που έγινε αισθητός στην περιοχή των Καμινίων, προκαλώντας αναστάτωση σε όλη την γειτονιά.

Με το πρώτο φως της μέρας, στο σημείο, βρέθηκε για αυτοψία, κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας και μηχανικοί της Πολεοδομίας. Μετά την αυτοψία στο χώρο, αποφασίστηκε ότι μετά τις απαραίτητες άδειες για την κατεδάφιση, θα απομακρυνθεί και το τμήμα του μπαλκονιού που έμεινε, ώστε υπάρχει πρόβλημα και στο υπόλοιπο οίκημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπαλκόνι το οποίο υπέστη τη ζημιά βρίσκεται στην πίσω όψη του κτιρίου και βλέπει ακάλυπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν οι περίοικοι, το ίδιο οίκημα είχε απασχολήσει και πριν από λίγα χρόνια, όταν μπαλκόνι της πρόσοψης του 1ου ορόφου έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.