ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιταλία: Ανησυχία από μπαράζ σεισμικών δονήσεων στην Τοσκάνη

Για προληπτικούς λόγους, τα σχολεία της πόλης Σιένα σήμερα παρέμειναν κλειστά

Ιταλία: Ανησυχία από μπαράζ σεισμικών δονήσεων στην Τοσκάνη

Σειρά σεισμικών δονήσεων καταγράφηκε τις τελευταίες ώρες στην περιφέρεια της Τοσκάνης, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της πόλης Σιένα.

Η ισχυρότερη δόνηση, μεγέθους 3,5 βαθμών, καταγράφηκε την περασμένη νύχτα λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ, τοπική ώρα.

Ακολούθησε μια σειρά από άλλες πέντε δονήσεις, μεγέθους μέχρι 2,7 βαθμών.

Μέχρι τώρα, η ιταλική Πολιτική Προστασία δεν έχει διαπιστώσει να υπάρχουν τραυματίες ή να έχουν προκληθεί ζημιές, εκτός από μια μικρή καταστροφή του οδοστρώματος στην περιοχή της Σιένα, Στράντα Ντέλε Γκρότε.

Για προληπτικούς λόγους, τα σχολεία της πόλης σήμερα παρέμειναν κλειστά και μέρος των κατοίκων αποφάσισε να περάσει την νύχτα εκτός σπιτιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.