Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος έριξε δέντρο πάνω σε μαγαζί στην Εύβοια (φωτό)

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η επέλαση της κακοκαιρίας και στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος έριξε δέντρο πάνω σε μαγαζί στην Εύβοια (φωτό)

Το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, έχει προκαλέσει προβλήματα και στην Εύβοια.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στο δρόμο Μαντούδι – Προκόπη καθώς, έχουν πέσει πλατάνια από τους ισχυρούς ανέμους και την καταιγίδα. Η Πυροσβεστική μέσα στην βροχή και στον αέρα προσπαθεί να ανοίξει τον δρόμο.

Σφοδροί άνεμοι που πλήττουν τα νότια τμήματα του νησιού, είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση δέντρου επάνω σε γνωστή επιχείρηση στην παραλία.

«Κανείς δεν κατάλαβε πόσο επικίνδυνη ήταν εκείνη την ώρα η καταιγίδα. Αν έπεφταν τα πλατάνια πάνω στα διερχόμενα αυτοκίνητα κανένας από την πολιτική προστασία του δήμου Μαντουδίου λίμνης Αγίας Άννας δεν ήταν εκεί να ενημερώσει τόν κόσμο που ήταν μέσα στά αμάξια τους για να πάνε στις δουλειές τους με λίγο τύχη περάσαμε και δεν έγινε κάτι χειρότερο», δήλωσε στο evima.gr ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Στάμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, στην παραλία, βλάβες έχουν παρατηρηθεί σε κάποιους στύλους ηλεκτροδότησης σε κεντρικά σημεία της παραλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.