ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία: «Ντύθηκε» στα λευκά η Καστοριά – Δείτε βίντεο 

Η ορατότητα σε ορισμένα σημεία είναι περιορισμένη

Κακοκαιρία: «Ντύθηκε» στα λευκά η Καστοριά – Δείτε βίντεο 

Η σφοδρή κακοκαιρία που «σφυροκοπά» την χώρα μας είχε ως αποτέλεσμα να ντυθούν στα λευκά πολλές περιοχές στην Καστοριά.

Ο καιρός άλλαξε από τις πρώτες πρωινές ώρες και από το μεσημέρι έπεσε πολύ περισσότερο χιόνι. Η ορατότητα σε ορισμένα σημεία είναι περιορισμένη και η κίνηση στους δρόμους μικρή.

Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται από το πρωί στη Φλώρινα. Το χιόνι έχει στρωθεί στις οροφές των σπιτιών, στους δρόμους, στα αυτοκίνητα και στις πλατείες, δημιουργώντας ένα πανέμορφο λευκό τοπίο. Ο καιρός έφερε πτώση της θερμοκρασίας, με το κρύο να είναι τσουχτερό. Ήδη γίνονται συστάσεις για περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων, με τα συνεργεία να βρίσκονται στους δρόμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κίνηση των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Φλώρινας γίνεται με τη χρήση χειμερινών ελαστικών και όπου χρειαστεί με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.