ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

Κακοκαιρία: Οι ισχυροί νοτιάδες προκάλεσαν προβλήματα στο λιμάνι Χανίων – Ζημιές σε σκάφη

Βυθίστηκε αλιευτικό σκάφος που παρασύρθηκε από τους ανέμους

Κακοκαιρία: Οι ισχυροί νοτιάδες προκάλεσαν προβλήματα στο λιμάνι Χανίων – Ζημιές σε σκάφη

Οι ισχυροί νοτιάδες που έπνεαν με ένταση 7 Μποφόρ, τις πρωινές ώρες, προκάλεσαν προβλήματα στο λιμάνι του Καβονησίου Κισσάμου στα Χανιά.

Ειδικότερα, ένα αλιευτικό σκάφος που παρασύρθηκε από τους ανέμους βυθίστηκε, ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε τρία ακόμη αλιευτικά που βρισκόταν δεμένα στη βορειοδυτική πλευρά του λιμανιού, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει κάποια ανθρώπινη ζωή.

Στο σημείο όπου βυθίστηκε το αλιευτικό σκάφος, άνδρες της τοπικής Λιμενικής Αρχής , άπλωσαν ειδικές απορροφητικές λωρίδες προκειμένου να αντιμετωπιστεί τυχόν θαλάσσια ρύπανση, ενώ θα γίνει προσπάθεια για την ανέλκυση του σκάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή των Χανίων έγινε με καθυστέρηση ο κατάπλους του πλοίου «Έλυρος», που αναγκάστηκε να βγει στα ανοικτά για να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι λίγο μετά τις 10 το πρωί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.