ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Καρχαρίας στη Γλυφάδα: «Πρέπει να ήταν δύο ημέρες στο λιμανάκι και είχε βγει για φαγητό» – Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας

«Αν τον δούμε δίπλα μας, απλώς σταματάμε να κολυμπάμε και εκείνος φεύγει, δεν θα επιτεθεί ποτέ»

Καρχαρίας στη Γλυφάδα: «Πρέπει να ήταν δύο ημέρες στο λιμανάκι και είχε βγει για φαγητό» – Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον καρχαρία να… «κόβει βόλτες» στη μαρίνα της Γλυφάδας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε πως «πρέπει να ήταν δύο ημέρες εδώ μέσα στο λιμανάκι και είχε βγει για φαγητό».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Είδαμε ένα πτερύγιο και μετά βγήκε στα ρηχά. Πρέπει να ήταν δύο ημέρες εδώ μέσα στο λιμανάκι και είχε βγει για φαγητό. Στα βαθιά έχουμε ξαναδεί καρχαρία, στα 120 – 130 μέτρα νερό πηγαίνουν.

Το συγκεκριμένο είδος του γαλάζιου καρχαρία είναι ακίνδυνο, αλλά αν το δεις κοντά σου σου κόβεται η αναπνοή. Αυτά τα είδη πηγαίνουν 110 με 120 κιλά όχι παραπάνω».

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο καρχαρίας που εμφανίστηκε στη Γλυφάδα είναι πολύ πιθανόν να έχασε τον προσανατολισμό του και να βρέθηκε εκεί προκειμένου να ψάξει για τροφή.

Από την πλευρά της η διευθύντρια Ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος», Α.Μήλιου σχολίασε:

«Αυτό το είδος ταξιδεύει μόνο του, δεν πάει σε κοπάδια και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και κινδύνου. Πρόκειται έναν ακίνδυνο καρχαρία και ζει μέχρι τα 1000 μέτρα βάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν τον δούμε δίπλα μας, απλώς σταματάμε να κολυμπάμε και εκείνος φεύγει, δεν θα επιτεθεί ποτέ. Είναι πάρα πολύ σπάνιο, πάντως, να το πετύχουμε. Στα νερά μας ζουν 34 είδη καρχαριών, είναι πολύ σπάνιο να το δούμε στα ρηχά νερά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.