ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Εκκενώνεται η παραλία Γλυκά Νερά στα Σφακιά – Φόβοι για κατολίσθηση

Απαγορεύεται η πρόσβαση στη συγκεκριμένη παραλία από τα μονοπάτια, αλλά και από θαλάσσης, με ιδιωτικά σκάφη

Κρήτη: Εκκενώνεται η παραλία Γλυκά Νερά στα Σφακιά – Φόβοι για κατολίσθηση

Λιμενικό και ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν σήμερα μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης της παραλίας Γλυκά Νερά στα Σφακιά της Κρήτης, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα από ενδεχόμενες κατολισθήσεις στην ευαίσθητη γεωλογικά και εδαφικά περιοχή, που συγκεντρώνει εκατοντάδες επισκέπτες και κατασκηνωτές κάθε χρόνο.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή ανδρών του Λιμενικού και της ΟΠΚΕ. Παράλληλα, μόνο για σήμερα, απαγορεύεται η πρόσβαση στη συγκεκριμένη παραλία από τα μονοπάτια, αλλά και από θαλάσσης, με ιδιωτικά σκάφη. Πρόκειται για την ακολουθία των μέτρων που λαμβάνονται από τις αρμόδιες αρχές προληπτικά, μετά από τον ισχυρό σεισμό εντάσεως 4,9 της κλίμακας Ρίχτερ, νότια -νοτιοανατολικά της Παλαιόχωρας, το πρωί της Κυριακής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή, έχουν συμβεί στο παρελθόν ατυχήματα από το φαινόμενο αποκόλλησης βράχων, ενώ τον Μάιο του 2015, μία 37χρονη τουρίστρια από την Τσεχία, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν καταπλακώθηκε από βράχια. Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε ήδη στο διαδίκτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.