ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λιβύη: Τέσσερις ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους νεκρούς από τις καταστροφικές πλημμύρες

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λιβύης ανακοινώνει την αναστολή όλων των αγώνων της κατά την διάρκεια αυτών των ημερών»

Λιβύη: Τέσσερις ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους νεκρούς από τις καταστροφικές πλημμύρες

Τέσσερις ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αρμόδια ομοσπονδία της Λιβύης, που εδρεύει στην πόλη Ντέρνα, βρίσκονται ανάμεσα στους νεκρούς από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται στα αντολικά της Λιβύης και δέχθηκε την ισχυρότερη «επίθεση», με τον μέχρι στιγμής τραγικό απολογισμό να κάνει λόγο για περισσότερους από 5.000 νεκρούς.

«Παρηγορούμε τους εαυτούς μας και την αθλητική κοινότητα με την απώλεια των αθλητών, Σαχίν Τζεμαγέλ, Σαλέχ Σασί, Χουσεϊν Σαλούφ και Μουντέρ Σαντάκα», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Al-Jazeera.

Την ίδια ώρα, πολλοί σύλλογοι της Λιβύης έχουν ανακοινώσει ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες για να βοηθήσουν τα θύματα.

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λιβύης ανακοινώνει την αναστολή όλων των αγώνων της κατά την διάρκεια αυτών των ημερών σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τα θύματα και τους μάρτυρες μας, στις περιοχές Τζαμπάλ αλ-Αχντάρ και Ντέρνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε συνεργασία με την Κεντρική Τράπεζα Αίματος, ανακοινώνουμε την δημιουργία εκστρατείας αιμοδοσίας, για να στηρίξουμε και να ανακουφίσουμε τα αδέλφια μας στην ανατολική Λιβύη», προστίθεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.