ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ναύπλιο: Εντοπίστηκε καρχαρίας στην παραλία του Κιβερίου – Ερασιτέχνης ψαράς ενημέρωσε το λιμενικό

Ναυαγοσώστης σήκωσε κίτρινη σημαία και έδωσε εντολή να βγούν όλοι από την θάλασσα

Ναύπλιο: Εντοπίστηκε καρχαρίας στην παραλία του Κιβερίου – Ερασιτέχνης ψαράς ενημέρωσε το λιμενικό

Ένας καρχαρίας εντοπίστηκε σε παραλία του Κιβερίου στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες, ερασιτέχνης ψαράς εντόπισε τον καρχαρία και ενημέρωσε τον ναυαγοσώστη της παραλίας όπου σήκωσε την κίτρινη σημαία στον πύργο του και έδωσε εντολή να βγούν όλοι από την θάλασα.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, όπου με το διασωστικό σκάφος του ναυαγοσώστη έκαναν εκτεταμένες αναζητήσεις στην θαλάσσια περιοχή χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται καρχαρίας στην περιοχή. Λίγες ημέρες πριν αυτό το περιστατικό, είχε δει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που έδειχνε έναν καρχαρία μικρού μεγέθους κοντά στις πηγές του Αναβάλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τοπικές αρχές, ζητούν να μην προκαλείται πανικός και να ενημερώνουν άμεσα αν αντιληφθούν κάτι. Σημειώνουν επίσης, ότι δεν πρέπει οι πολίτες να απομακρύνονται από την ακτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.