ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πανικός» στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία ενός αρουραίου – Δείτε πως είναι στην πραγματικότητα τα μάτια του (φωτό)

Δείτε τη viral φωτογραφία

«Πανικός» στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία ενός αρουραίου – Δείτε πως είναι στην πραγματικότητα τα μάτια του (φωτό)

Viral έχει γίνει μια ανάρτηση στο Reddit καθώς δείχνει πως μοιάζει στη πραγματικότητα το μάτι ενός αρουραίου.

Η περίεργη εικόνα δείχνει τον αρουραίο να βγάζει το κεφάλι του έξω από ένα κλουβί κατά τη διάρκεια τους ηλιοβασιλέματος. Το φως του ήλιου ήταν αυτό που αποκάλυψε τα δύο μάτια του τρωκτικού.

Ενώ το κεφάλι του αρουραίου φαίνεται να κοιτάζει ευθεία στην κάμερα, τα δύο του μάτια κοιτάζουν προς αντίθετες κατευθύνσεις.

Η φωτογραφία προκάλεσε σάλο στη δημοφιλή πλατφόρμα με τους χρήστες να μην μπορούν να «διαχειριστούν» αυτό το περίεργο θέαμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μερικοί ήρθαν να υπερασπιστούν το τρωκτικό, λέγοντας: «Αυτή η φωτογραφία ΔΕΝ είναι καθόλου καλή για τον αρουραίο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.