ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρόδος: Εθελοντές διέσωσαν ελάφι που γεννήθηκε μέσα στις φλόγες (βίντεο)

Η μητέρα του δεν τα κατάφερε και κάηκε στην μεγάλη πυρκαγιά του νησιού

Ρόδος: Εθελοντές διέσωσαν ελάφι που γεννήθηκε μέσα στις φλόγες (βίντεο)

Εθελοντές βρήκαν ένα νεογέννητο ελάφι το οποίο και διέσωσαν από τη φωτιά που κατακαίει τις τελευταίες μέρες τη Ρόδο.

Ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και δεν δέχονταν ούτε νερό ενώ ήταν φανερά εξουθενωμένο και νωθρό. Οι εθελοντές το μετέφεραν σε φάρμα με άλλα ελάδια ειδικής ράτσας.

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας Στέργος Σεντονάς είπε: «Τα παιδιά έφεραν εδώ σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί το ελαφάκι και ήταν σε πολύ κακή κατάσταση . Το βρήκαν μέσα στα καμένα. Σε πολύ κακή κατάσταση, αδύναμο και φοβισμένο. Ήταν ουσιαστικά ετοιμοθάνατο και νηστικό. Συμβουλευτήκαμε ειδικούς και αμέσως προχωρήσαμε ξεκινήσαμε διαδικασία διάσωσης. Φοβισμένο αρχικά αλλά στη συνέχεια ξεθάρρεψε. Με λίγη προσπάθεια, το δέχθηκε κοντά της η μία από τις δύο ελαφίνες που έχω και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το ονομάσαμε “Νικήτα”».

Δείτε βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέργος Σεντονάς κατέληξε: «Μέσα σε λίγες ώρες όχι κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και άρχισε να παίζει και με τα άλλα ελαφάκια που έχω στη φάρμα. Το θαύμα της φύσης. Σε όλο του το μεγαλείο. Και γι αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι όσοι βοηθήσαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.