ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σάμος: Βόας εμφανίστηκε στο Καρλόβασι και προκάλεσε αναστάτωση

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες είχε την ψυχραιμία να φωτογραφίσει το ερπετό και να αναρτήσει την εικόνα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σάμος: Βόας εμφανίστηκε στο Καρλόβασι και προκάλεσε αναστάτωση

Τρέχοντας έφυγαν οι περαστικοί που έτυχε να κινούνται κοντά σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην περιοχή του Καρλοβασίου στην Σάμο, όταν είδαν να περιφέρεται αδέσποτος ένας αρκετά μεγάλος βόας που είναι άγνωστο πώς βρέθηκε στην περιοχή!

Η παρουσία ενός τέτοιου μεγέθους ερπετού σε μια αστική περιοχή δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο κι έτσι όσοι το είδαν πανικοβλήθηκαν. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες είχε την ψυχραιμία να φωτογραφίσει το ερπετό και να αναρτήσει την εικόνα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα samos24.gr, καλώντας τον ιδιοκτήτη του φιδιού να το μαζέψει.

Στη Σάμο υπάρχουν 11 είδη φιδιών και το μοναδικό με δηλητηριώδες δάγκωμα είναι από τη λεγόμενη Οθωμανική Οχιά.

Αντίθετα, ο βόας είναι ένα μη δηλητηριώδες φίδι που συναντάται στην Αμερική, την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία και σε μερικά νησιά του Ειρηνικού. Προφανώς, ο συγκεκριμένος διέφυγε από το σπίτι του ιδιοκτήτη του που αναζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.