ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με το καλό» να έρθει το πριγκιπόπουλο!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 2,3 Ρίχτερ στο Γαλάτσι (upd)

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 2 χλμ ανατολικά του Γαλατσίου

Σεισμική δόνηση μεγέθους 2,3 Ρίχτερ στο Γαλάτσι (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 06:07) Σεισμική δόνηση μεγέθους 2,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή του Γαλατσίου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το επίκεντρο του σεισμού που σημειώθηκε στις 5:46 τα ξημερώματα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, εντοπίζεται 2 χλμ. ανατολικά του Γαλατσίου.

Σημειώνεται ότι η αυτόματη λύση αρχικά, έδωσε σεισμό 2,4 Ρίχτερ και επίκεντρο 3χλμ. βόρεια-βορειοδυτικά της Παιανίας.

Κατά την ίδια πρώτη ανάλυση, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 5,6 χλμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Σεισμός 2,3 Ρίχτερ στο Γαλάτσι
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.