ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τα τέσσερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας που έχουν «ντυθεί στα λευκά»

Υποδέχτηκαν τους επισκέπτες ανήμερα τα Χριστούγεννα

Τα τέσσερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας που έχουν «ντυθεί στα λευκά»

Μπορεί ο καιρός να θυμίζει περισσότερο άνοιξη παρά χειμώνα, ωστόσο στα βόρεια ορεινά έχει πέσει χιόνι και τα χιονοδρομικά κέντρα υποδέχτηκαν τους επισκέπτες ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού, του Καϊμακτσαλάν, του Πισοδερίου – Βίγλας και της Βασιλίτσας.

Το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας, ο Παρνασσός, συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό σκιέρ. Λειτούργησε για πρώτη φορά το 1976 και διαθέτει 19 χιονοδρομικές πίστες με συνολικό μήκος 36 χιλιομέτρων.

Στη συμβολή των οροσειρών του Βαρνούντα και του Βέρνου, 19 χμ. δυτικά από την πόλη της Φλώρινας και σε υψόμετρο 1650 μ. έως 2000 μ., βρίσκεται μέσα σε δάσος από οξιές το χιονδρομικό Βίγλας-Πισοδερίου.

Το Καϊμάκτσαλαν (ή Βόρας), είναι το τρίτο ψηλότερο σημείο της Ελλάδας μετά τον Όλυμπο και τον Σμόλικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Γρεβενών, σε απόσταση 42 χλμ. από την πρωτεύουσα του νομού, στην καρδιά της Πίνδου, βρίσκεται το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, που ξεκίνησε με τον πρώτο αναβατήρα το 1975 και διαθέτει 7 αναβατήρες (2 εναέριους, 5 συρόμενους, 1 παιδικό).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.