ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Φίδι εγκλωβίστηκε σε ντεπόζιτο βενζίνης αυτοκινήτου

Ένα φίδι εγκλωβίστηκε σε ντεπόζιτο βενζίνης αυτοκινήτου σε επιχείρηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Φίδι εγκλωβίστηκε σε ντεπόζιτο βενζίνης αυτοκινήτου

Ένα φίδι ενός μέτρου εγκλωβίστηκε σε ντεπόζιτο βενζίνης αυτοκινήτου, μέσα σε επιχείρηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός του οχήματος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του φιδιού, κάλεσε μέλη της Ομάδας Διάσωσης και Προστασίας των Ζώων.

Τότε, οι ειδικοί ανέβασαν το αυτοκίνητο σε ράμπα, προκειμένου να απεγκλωβιστεί το φίδι χωρίς να τραυματιστεί. Τελικά η επιχείρηση στέφθηκε από επιτυχία και στη συνέχεια το ερπετό αφέθηκε στο φυσικό του περιβάλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για έναν έφιο, ένα από τα μεγαλύτερα σε μήκος φίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ωστόσο είναι ακίνδυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.