ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Μόλις μπήκαν σε ταξί έπεσε πάνω του δέντρο που ξεριζώθηκε από ανέμους

Για καλή τους τύχη το δένδρο και τα κλαδιά του δεν έπεσε ακριβώς πάνω στο όχημα

Θεσσαλονίκη: Μόλις μπήκαν σε ταξί έπεσε πάνω του δέντρο που ξεριζώθηκε από ανέμους

Από καθαρή τύχη γλίτωσαν δύο γυναίκες και ένας οδηγός ταξί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δένδρο που ξεριζώθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων «έξυσε» στην κυριολεξία το όχημα στο οποίο βρίσκονταν μέσα οι τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα voria.gr, περίπου στις 17:30 χθες το απόγευμα, δύο γυναίκες επιβιβάστηκαν σε ταξί στην πιάτσα απέναντι από την Καμάρα, στην οδό Δ. Γούναρη, στο κέντρο της πόλης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η μπόρα συνοδεία ανέμων. Μόλις μπήκαν στο όχημα, κι ενώ η κούρσα ξεκινούσε, ένα μεγάλο δένδρο ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω στη δεξιά πλευρά του ταξί.

Για καλή τους τύχη το δένδρο και τα κλαδιά του δεν έπεσε ακριβώς πάνω στο όχημα, προκαλώντας φθορές μόνο στον δεξιό καθρέφτη και την κολόνα του συνοδηγού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο με το πεσμένο δέντρο στη Θεσσαλονίκη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.