ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 4χρονο κοριτσάκι – Ο ισχυρός αέρας το έριξε στον Θερμαϊκό

Ένας περαστικός άνδρας βούτηξε γρήγορα στον Θερμαϊκό και έβγαλε αμέσως το παιδί έξω

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 4χρονο κοριτσάκι – Ο ισχυρός αέρας το έριξε στον Θερμαϊκό

Στιγμές που θα τις θυμάται για όλη του τη ζωή, πέρασε σήμερα ένα 4χρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη το οποίο έκανε αμέριμνο βόλτα με τη γιαγιά του στην παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες , περίπου στις 10:00, το παιδί, ηλικίας περίπου τεσσάρων ετών, έκανε βόλτα με τη γιαγιά του και το μικρό του αδελφάκι, το οποίο βρισκόταν σε παιδικό καρότσι στην παλιά παραλία και συγκεκριμένα στο ύψος της αρχής της Λεωφόρου Νίκης.

Τότε, λόγω ισχυρής ριπής του ανέμου, το κοριτσάκι έκανε μερικά βήματα πίσω, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Η γιαγιά του μικρού παιδιού, η οποία δεν μιλούσε ελληνικά, φώναξε, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, βοήθεια στα αγγλικά ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση των περαστικών.

Ένας άνδρας βούτηξε γρήγορα στον Θερμαϊκό και έβγαλε αμέσως το παιδί έξω.

Ευτυχώς για το μικρό κοριτσάκι στο συγκεκριμένο σημείο το νερό δεν ήταν ιδιαίτερα βαθύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας, το κοριτσάκι τρόμαξε αρκετά, αλλά δεν τραυματίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.