ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο ΠΑΣΟΚ...

«Βράζει» η Ινδία: Στους 47,4°C «σκαρφάλωσε» ο υδράργυρος στο Νέο Δελχί (βίντεο)

Οι ακραίες θερμοκρασίες συμπίπτουν με τον εκλογικό μαραθώνιο των έξι εβδομάδων

«Βράζει» η Ινδία: Στους 47,4°C «σκαρφάλωσε» ο υδράργυρος στο Νέο Δελχί (βίντεο)

«Βράζει» η βορειοδυτική Ινδία, καθώς ο υδράργυρος χθες Παρασκευή (17/5) στο Νέο Δελχί  «σκαρφάλωσε» στους 47,4°C.

H μετεωρολογική υπηρεσία της Iνδίας (IMD) δεν αναμένει υποχώρηση του καύσωνα τα επόμενα 24ωρα στις βόρειες περιοχές της χώρας.

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν και στα κρατίδια Παντζάμπ, Χαριάνα και Ρατζαστάν της Ινδίας και η ζέστη θα επιμείνει τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σόμα Σεν Ρόι της IMD, ο οποίος προειδοποίησε τους πολίτες -ειδικά τους ηλικιωμένους κι όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες – να αποφεύγουν να κυκλοφορούν στους δρόμους μέχρι τη δύση του ηλίου, να καταναλώνουν άφθονα υγρά και να φορούν χαλαρά, ελαφρά ρούχα.

Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος στη βόρεια Ινδία εν μέσω εκλογών

Οι ακραίες θερμοκρασίες στη βόρεια Ινδία συμπίπτουν με τον εκλογικό μαραθώνιο των έξι εβδομάδων με ειδικούς να ανησυχούν ότι ο καύσωνας μπορεί να απειλήσει την υγεία των ψηφοφόρων που περιμένουν στις ουρές για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ή των οπαδών των κομμάτων, υποψήφιοι των οποίων πραγματοποιούν προεκλογικές συγκεντρώσεις σε υπαίθριους χώρους.

Τον περασμένο μήνα ένας υπουργός λιποθύμησε στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο κρατίδιο Μαχαράστρα της Ινδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι και ο βασικός του αντίπαλος, ο Ραχούλ Γκάντι του αντιπολιτευόμενου Κόμματος του Κογκρέσου έχουν προγραμματίσει προεκλογικές συγκεντρώσεις για σήμερα στο Νέο Δελχί, όπου θα στηθούν οι κάλπες στις 25 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.