Η κακοκαιρία «σάρωσε» τη Λέσβο – Έκλεισαν δρόμοι & πλημμύρισαν καλλιέργειες (φώτο)

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο δήμος Δυτικής Λέσβου όπου μέχρι τις 8:30 το πρωί καθάρισε το οδόστρωμα

Η κακοκαιρία «σάρωσε» τη Λέσβο – Έκλεισαν δρόμοι & πλημμύρισαν καλλιέργειες (φώτο)

Η ισχυρή καταιγίδα που «σφυροκοπούσε» τη Λέσβο από το βράδυ της Τρίτης  δημιούργησε μεγάλα προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους.

Με δυσκολία κινούνταν τα ξημερώματα τα οχήματα στο κεντρικό οδικό δίκτυο από Μανταμάδο μέχρι την Πεδή Λέσβου, λόγω της έντονης βροχής που σημειώθηκε στην περιοχή μετά τις 3:00 το πρωί της Τετάρτης.

Τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν πριν από λίγο ενώ αγροκτήματα, δεξιά και αριστερά του δρόμου, στο ύψος της Πεδής Λέσβου πλημμύρισαν και φερτά υλικά όπως πέτρες, λάσπη και ξύλα, βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο δήμος Δυτικής Λέσβου όπου μέχρι τις 8:30 το πρωί καθάρισε το οδόστρωμα όπως σημείωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέας Αξής.

Αυτή την ώρα οι οδηγοί να κινούνται με προσοχή και χαμηλές ταχύτητες στο σημείο  ενώ και οι αγρότες που κινούνται στην περιοχή από Νάπη προς Μανταμάδο θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα καθώς πλημμύρισαν όλοι οι αγροτικοί δρόμοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεγάλος ήταν ο όγκος του νερού και στην πόλη της Καλλονής νωρίς το πρωί όπου σημειώθηκαν μικροπροβλήματα από φερτά υλικά στα φρεάτια, τα οποία έχουν καθαριστεί εγκαίρως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.