ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καιρός: Οι περιοχές που ο υδράργυρος το πρωί της Τετάρτης «έπεσε» κάτω από το μηδέν (φώτο)

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό μέχρι την Δευτέρα

Καιρός: Οι περιοχές που ο υδράργυρος το πρωί της Τετάρτης «έπεσε» κάτω από το μηδέν (φώτο)

Τα τελευταία 24ωρα, πιο αισθητό είναι το κρύο καθώς έχει υπάρξει αλλαγή του καιρού αν και η πρόγνωση της ΕΜΥ δείχνει θερμοκρασίες έως 23 βαθμούς Κελσίου μέχρι και την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το πρωί της Τετάρτης (9/11), ο υδράργυρος έπεσε λίγο κάτω από το 0 σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Δείτε τον πίνακα με τους 8 σταθμούς στους οποίους κατεγράφησαν οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες kairos-thermokrasies

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό μέχρι την Δευτέρα

Σύμφωνα με την ΕΜΥ για αύριο, Πέμπτη (10/11) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς κατά τόπους να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και τα βόρεια 3 με 4 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα 4 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 21 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι και την Παρασκευή (11/11) με αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στο Ιόνιο που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο (12/11) στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στο Ιόνιο παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Την Κυριακή (13/11) σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στην ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την Δευτέρα (14/11) η προοπτική του καιρού είναι ότι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες 4 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.