ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Προειδοποίηση Σ.Αρναούτογλου: «Έρχεται χιονιάς και έντονα καιρικά φαινόμενα από τη Δευτέρα»

Πού θα το «στρώσει»

Προειδοποίηση Σ.Αρναούτογλου: «Έρχεται χιονιάς και έντονα καιρικά φαινόμενα από τη Δευτέρα»

Η επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίδα ξεκινά σε λίγες ώρες με πολικές θερμοκρασίες και χιόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας, με την κακοκαιρία διαρκείας να επηρεάζει και την Αττική από αύριο, με τα πιο έντονα φαινόμενα να κάνουν την εμφάνισή τους από την ερχόμενη Δευτέρα.

Στην Αττική, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, οι πιο πυκνές χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές, προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης.

Ο προγνώστης καιρού της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου με μήνυμά του στο Facebook εξήγησε πως από το μεσημέρι της Δευτέρας θα υπάρχουν πυκνές χιονοπτώσεις κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας και μάλιστα υπάρχει κίνδυνος χιονοθύελλας που θα μειώσει την ορατότητα κάνοντας δύσκολη.

«Όσοι από εσάς είναι να ταξιδέψετε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας προς το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά να γνωρίζετε ότι οι χιονοπτώσεις κατά τόπους εκεί θα είναι πυκνές και η ορατότητα πολύ περιορισμένη σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους (χιονοθύελλα)», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.