ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξεκίνησε η επέλαση του «Τηλέμαχου» στην Αττική – Σε ποιες περιοχές χιονίζει – Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Ξεκίνησε η επέλαση του «Τηλέμαχου» στην Αττική – Σε ποιες περιοχές χιονίζει – Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Στην Αττική έφτασε ο «Τηλέμαχος», το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει όλη τη χώρα, και το χιόνι πέφτει σε αρκετές περιοχές. Μάλιστα, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, κλειστά θα παραμείνουν τα περισσότερα σχολεία Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Αττικής, σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο στο κεντρικό δελτίο του OPEN , μέσα στις επόμενες 16 με 18 ώρες, θα χιονίσει ακόμα και στα πεδινά σε περιοχές όπως η Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Εύβοια, ακόμα και στην Αττική.

Όπως ανέφερε ο κ. Καλλιάνος, η θερμοκρασία το πρωί της Τρίτης θα σημειώσει αισθητά χαμηλές τιμές. Στη Δυτική Μακεδονία αναμένεται να πέσει ο υδράργυρος στους -19 βαθμούς Κελσίου, ενώ ακόμα και στη Πελοπόννησο, το θερμόμετρο θα δείξει -10 βαθμούς Κελσίου.

Ο μετεωρολόγος, όμως εφιστά την προσοχή κυρίως στο επόμενο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται την Τετάρτη. “Είναι πιο επικίνδυνη η κακοκαιρία της Τετάρτης. Θα έχουμε νοτιάδες που θα προκαλέσουν πυκνές χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας, από νωρίς το πρωί”, τόνισε ο κ. ​Καλλιάνος.

Συνεχίζοντας σημείωσε ότι “την Πέμπτη αναμένεται η βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας 8-10 βαθμούς”.

Ηδη, στα λευκά έχει ήδη «ντυθεί» η Μαλακάσα, καθώς από το πρωί της Δευτέρας άρχισε με αραιή χιονόπτωση, αλλά την τελευταία ώρα το χιόνι πέφτει πυκνό κι έχει καλύψει τα πάντα.

Έντονη είναι η χιονόπτωση και στη διασταύρωση του Ωρωπού αλλά και τον Άγιο Στέφανο.

Επιπλέον, χιόνι άρχισε να πέφτει και στα βόρεια προάστια.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει πολλές περιοχές της Ελλάδας τη Δευτέρα και διακρίνεται για τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τις χιονοπτώσεις σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα ανατολικά και τους θυελλώδεις βοριάδες, σύμφωνα με τη meteo, τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Ήδη, από το μεσημέρι και μετά, είναι έντονες οι χιονοπτώσεις στην Εύβοια, στις Σποράδες και την Ανατολική Στερεά, ενώ τις βραδινές ώρες η χιονόπτωση αναμένεται και στο κέντρο της Αθήνας.

Η «μάχη της Μαλακάσας»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κινητοποίηση των αρχών ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας, καθώς ο «Τηλέμαχος» κατεβαίνει με φόρα καλύπτοντας στα λευκά την Αττική.

Ήδη αλατιέρες και εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η εθνική οδός θα παραμείνει ανοιχτή ακόμα και όταν η χιονόπτωση γίνει ισχυρή.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται και οι δημοι των βορείων προαστίων, όπου ήδη χιονίζει, ενώ έχουν ληφθεί τα πρώτα μέτρα από την τροχαία για την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφαλή κίνηση των οχημάτων.

Η τροχαία έλαβε τα πρώτα μέτρα για την πρόληψη ατυχημάτων

Χιονίζει στην Αττική, από την Κηφισιά και πάνω, ενώ έχουν ληφθεί τα πρώτα μέτρα από την τροχαία για την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφαλή κίνηση των οχημάτων.

Από τις 7 το βράδυ διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

Η τελευταία ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής για τα σχολεία που θα λειτουργήσουν και ποια όχι την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας.

Αναφέρει, συγκεκριμένα, η Περιφέρεια:

«Σας ενημερώνουμε για τις μέχρι στιγμής αποφάσεις των Δήμων ανά Π.Ε. περί διακοπής μαθημάτων για Τρίτη 8/1/2019 λόγω έκτακτων αναγκών (παγετός-χιονόπτωση) .

Η πληροφόρηση αυτή θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα έχουμε από τους Δήμους.

Π.Ε.Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων ενημέρωσαν ότι λόγω των επικείμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Δ/νση Παιδείας, Παιδικής Ηλικίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αθηναίων έχει θέσει σε 24ωρη επιφυλακή το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ελέγχων και Τεχνικά Τμήματα της υπηρεσίας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων σε σχολεία και τη διακοπή λειτουργίας όποιων εξ αυτών χρειαστεί.

Επιφυλάσσονται κατά τις πρωινές ώρες να μας ενημερώσουν σε ποια σχολεία αν χρειαστεί θα εφαρμοστεί το μέτρο διακοπής λειτουργίας τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα παρακάτω τηλέφωνα :

210 8224947 και 2108210647
Φαξ υπηρεσίας: 2018224947

Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Ηλιούπολης
2. Δήμος Γαλατσίου
3. Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας
4. Δήμος Βύρωνα

Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Κηφισιάς

2. Δήμος Ηρακλείου Αττικής (ανοικτοί οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί)

Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Αλίμου
2. Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης

Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών

Σύμφωνα με ενημέρωση από Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σ. Τζόκα σας ενημερώνουμε ότι:

1.Υπάρχει επάρκεια αλατιού στους Δήμους για την περίπτωση που χρειαστεί, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται.
2.Η προσοχή μας εστιάζεται στην προστασία των αστέγων και των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας και γι’ αυτό το λόγο λειτουργούν οι θερμαινόμενοι χώροι που έχουν ήδη ανακοινωθεί από την Περιφέρεια και τους Δήμους.
3.Εφόσον χρειαστεί κάποιες σχολικές μονάδες να μη λειτουργήσουν ,οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται μέσω ανακοίνωσης από τα αρμόδια Γραφεία των Δημάρχων. Αυτό θα γίνεται μετά από εκτίμηση των οικείων δημοτικών αρχών.

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Αχαρνών
2. Δήμος Λαυρεωτικής
3. Δήμος Μαραθώνα και για 9/1/2019
4.Δήμος Παιανίας
5. Δήμος Σπάτων -Αρτέμιδας
6. Δήμος Ωρωπού
7. Δήμος Διονύσου
8. Δήμος Σαρωνικού
9. Δήμος Κρωπίας
10. Δήμος Παλλήνης
11. Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας
12. Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου

Π.Ε. Δυτικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Μεγαρέων
2. Δήμος Ελευσίνας
3. Δήμος Μάνδρας- Ειδυλλίας
4. Δήμος Φυλής
5. Δήμος Ασπροπύργου

Π.Ε. Νήσων κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων

1. Δήμος Σπετσών
2. Δήμος Σαλαμίνας

*Σημειώνεται πως επειδή κυκλοφόρησαν fake news για κλείσιμο όλων των σχολείων της Αττικής η περιφέρεια παρακαλεί για έγκυρη ενημέρωση οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Aττικής αλλά και από την σελίδα στο facebook.

Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα

Σε ό,τι αφορά τη Βόρεια Ελλάδα, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία σε αρκετές περιοχές, εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας και του παγετού.

Σε ό,τι αφορά την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Λαγκαδά (όπως επίσης και οι δομές των ΙΕΚ, του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και οι παιδικοί σταθμοί), όπως επίσης και τα σχολεία στους Δήμους Βόλβης, Δέλτα και Ωραιοκάστρου, καθώς και το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Στον Δήμο Θέρμης τα σχολεία θα είναι ανοιχτά στις Δημοτικές Ενότητες Θέρμης (δηλαδή σε Θέρμη, Τριάδι, Ν. Ραιδεστό, Ταγαράδες και Ν.Ρύσιο), και Βασιλικών (δηλαδή σε Βασιλικά, Αγ. Αντώνιο, Αγ. Παρασκευή και Σουρωτή εκτός από το σχολείο της Περιστεράς). Στη δημοτική Ενότητα Μίκρας, θα λειτουργήσει μόνο το 2ο ΓΕΛ Μίκρας (κτίριο ΙΕΚ Θέρμης). Χωρίς κανένα πρόβλημα λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Θέρμης και τα περισσότερα ΚΔΑΠ.

Με μία ώρα καθυστέρησης θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στον δήμο Χαλκηδόνας. Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στις Δημοτικές Κοινότητες Βαθυλάκκου, Ν. Μεσήμβριας και στις Τοπικές Κοινότητες Αγχιάλου και Ξηροχωρίου.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στη Δημοτική Ενότητα Χορτιάτη (Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο) του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλο τον δήμο.

Σε ό,τι αφορά τον δήμο Νεάπολης – Συκεών, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Συκιές και Πεύκα και θα ανοίξουν σε Νεάπολη και Άγιο Παύλο. Σε όλες τις δημοτικές ενότητες θα λειτουργήσουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Για προληπτικούς λόγους θα παραμείνουν κλειστά στα σχολεία στον δήμο Καλαμαριάς και θα ανοίξουν κανονικά στις 9 Ιανουαρίου. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στον δήμο Παύλου Μελά. Ανοιχτά θα είναι την Τρίτη τα σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, αναφορικά με τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία στους νομούς Κιλκίς και Πέλλας, καθώς και τα σχολεία στους Δήμους Βέροιας και Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Στον δήμο Νάουσας, το κουδούνι θα χτυπήσει στις 9:15, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Στη Χαλκιδική, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στους Δήμους Κασσάνδρας, Νέας Προποντίδας, Πολυγύρου και Αριστοτέλη. Επίσης, μαθήματα δεν θα γίνουν στα σχολεία στον δήμο Κατερίνης.

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά στην Ηλεία

Στην Ηλεία από την άλλη, εξαιτίας της κακοκαιρίας θα μείνουν κλειστά τα σχολεία σε πέντε δημοτικές ενότητες των δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Συγκεκριμένα, δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις δημοτικές ενότητες Φολόης, Λασιώνος και Λαμπείας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και στις δημοτικές ενότητες Ανδρίτσαινας και Αλιφείρας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Ακόμη, δεν πραγματοποιηθεί η μεταφορά μαθητών που διαμένουν στις παραπάνω δημοτικές ενότητες και φοιτούν σε σχολεία, όπως Ειδικά, ΕΠΑΛ κ.α., εκτός των προαναφερόμενων περιοχών.

Λάρισα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο ορισμένα σχολεία σε περιοχές του νομού Λάρισας, όπου η χιονόπτωση είναι πιο έντονη. Συγκεκριμένα, αύριο θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία των Δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρσάλων.

Στους Δήμους Τεμπών και Αγιάς θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία σε Καλλιπεύκη, Αιγάνη, Αμπελάκια, Μελοιβία και Στόμιο, ενώ τα σχολεία στους υπόλοιπους δήμους θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αρτα -Ιωάννινα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από σύσκεψη των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου και των φορέων της εκπαίδευσης στα Γιάννενα. Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, λόγω παγετού.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών αναφέρεται πως σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, η θερμοκρασία αύριο το πρωί θα πέσει στους -11 βαθμούς Κελσίου, κάτι που από μόνο του καθιστά απαγορευτικό το άνοιγμα των σχολείων.

Επίσης, λόγω του παγετού, τα σχολεία στους Δήμους Ζαγορίου, Ζίτσας και Κεντρικών Τζουμέρκων δεν θα ανοίξουν αύριο και θα εξεταστούν οι καιρικές συνθήκες για την επόμενη ημέρα. Λόγω ψύχους στον Δήμο Κόνιτσας τα σχολεία θα λειτουργήσουν με μία ώρα καθυστέρηση.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη αύριο και μεθαύριο, Τρίτη και Τετάρτη, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, του παγετού και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στις μετακινήσεις των οχημάτων, με απόφαση του δήμου.

Δυτική Μακεδονία

Ο ολικός παγετός που επικρατεί σε πολλές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας υποχρέωσε τους δημάρχους να κλείσουν τα περισσότερα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιφέρεια, τόσο για λόγους ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών, όσο κι επειδή σε ορισμένα σχολικά συγκροτήματα με λέβητες πετρελαίου, που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο, απαιτείται χρόνος, προκειμένου οι σχολικές αίθουσες να αποκτήσουν την επιθυμητή θερμοκρασία.

Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ οι δήμαρχοι, Βοΐου, Γρεβενών, Δεσκάτης και Φλώρινας, που τα σχολικά τους συγκροτήματα θερμαίνονται με λέβητες πετρελαίου, στις 8 το πρωί οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ -15 και -18 βαθμών Κελσίου.

Έτσι, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, με απόφαση των δημάρχων Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων, Βελβεντού και Βοΐου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Επίσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, με αποφάσεις των δημάρχων Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, με απόφαση του δημάρχων, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις 8 και 9 Ιανουαρίου ενώ στον δήμο Δεσκάτης σχετική απόφαση ελήφθη μόνο για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου. Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τέλος, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, Σωτήρη Αδαμόπουλου, όλα τα σχολεία του νομού θα είναι κλειστά στις 8 Ιανουαρίου, εξαιτίας της συμμετοχής των σχολείων στις καρναβαλικές εκδηλώσεις “Ραγκουτσάρια 2019”, που διοργανώνει ο δήμος Καστοριάς.

Εβρος

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία στους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.

Διακοπή λειτουργίας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας, εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Απόφαση για να διακοπούν τα μαθήματα όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την 8η και 9η Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα, εξέδωσε ο δήμαρχος Φαρσάλων.

Κεφαλλονιά

Η νέα επιδείνωση των καιρικών φαινομένων επηρέασε το νησί της Κεφαλλονιάς, όπου με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκονα, αύριο θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη, λόγο των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλλονιάς, «σήμερα Δευτέρα, 07.01.2019, τις πρώτες απογευματινές ώρες, αναμένεται χιονόπτωση στα ορεινά των νησιών μας (Κεφαλλονιά-Ιθάκη) που θα επηρεάσει τη βατότητα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου σε ορισμένα (ορεινά) σημεία του».

Τα σημεία που έχουν κλείσει και πού χρειάζεται αλυσίδες

Λίγη ώρα μετά τη συνολική ανακοίνωση της Αστυνομίας, έγινε γνωστό ότι έκλεισε ο περιφερειακός δρόμος Πεντέλης-Νέας Μάκρης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας με τις θέσεις στο οδικό δίκτυο που έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία και τα σημεία που απαιτούνται αλυσίδες για τη διέλευσή τους:

Α΄ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΟΥ – ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Λεωφόρος Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Π.Ε.Ο. Θες/νίκης-Ευζώνων, από Βαθύλακκο έως Πρόχωμα,
Επ. Ο. Αγ. Βασιλείου- Χορτιάτη (ενεργούνται έκτροπες από 07:40 της 3-1-2019).
Επ. Ο. Ν. μεσημβρίας-Ξηροχωρίου, από το στρατόπεδο Ν. Μεσημβίας προς Ξηροχώρι
Επ. Ο.Βαθύλακκου-Αγιονερίου, προς Ξηροχώρι και προς Αγιονέρι

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Δ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ

Eπ. O. Χαλκερού – Παλαιάς Καβάλας.
Eπ. O. Σιδηροχωρίου – Φωλιάς.
Eπ. O. Φωλιάς – συμβολή με Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

Eπ. O. Βώλακα – Χ/Κ Φαλακρού, για όλα τα οχήματα.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ

Οδικό δίκτυο Άρνισσας – Χ.Κ «Βόρας» από το 17 χλμ.
Οδικό δίκτυο Τ.Κ. Κερασιάς προς το Χ.Κ Βόρας από το 7 χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 20ο έως 30ο χλμ., (μέσω Βιτσίου).

Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο έως το 28ο χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Επ. Ο. Ελάφου – Σκλήθρου.
Επ. Ο. Μεγαλόβρυσου – Ανατολής.

Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Επ. Ο. Χανίων – Κισσού Μαγνησίας, από διασταύρωση Χιονοδρομικού Κέντρου ’’Αγριόλευκες Πηλίου’’ μέχρι τη διασταύρωση με την Επ.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος) – Κισσό Μαγνησίας.
Ε.Ο Χανίων – Δρακείας.
Eπ. O. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) από 13ο χλμ. (Πορταριά) έως 51ο χλμ (Ζαγορά), απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω 3,5 τόνων.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δ.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Επ.Ο. Αρχάγγελου – Νεραΐδας, από την Μυρσίνη έως και το ύψος της περιοχής Μποντάρη.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΠΑΘΕ και στα δυο ρεύματα από 67,5ο έως 121,2ο χλμ. έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων από 16:00 ώρα
Επ. Ο. Αράχωβας – Επταλόφου, από 1ο έως 17ο χλμ (Θέση Σταυρός) έως Χ/Κ Παρνασσού έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων.

Δ.Α.ΕΥΒΟΙΑΣ

Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού από 16ο χλμ έως 47ο χλμ έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων.
Επ.Ο δίκτυο αρμοδιότητας Α.Τ. Κύμης.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α. AKAΡΝΑΝΙΑΣ

Επαρχ. Οδός Θέρμου-Αργυρού Πηγαδίου από την Τ.Κ. Νεροχωρίου έως την Τ.Κ. Αργυρού Πηγαδίου.
Τ.Κ. Αγ. Ιωάννη έως Τ.Κ. Διπλάτανου.

Δ.Α. AΙΤΩΛΙΑΣ

Επ. Ο. Ναυπάκτου – Άνω Χώρας – Κρυονερίων, από Τ.Κ. Κρυονερίων έως Τ.Κ. Περδικόβρυσης.
Δημοτική οδό Ναυπάκτου – Βομβοκού, από δ/ση Λέυκας προς Τ.Κ. Βομβοκού.

Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ

Δημοτική οδός που συνδέει την Τ.Κ. Περιστέρας με το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Επ. Ο. Ελάτης – Χρυσοβιτσίου – Στεμνίτσας (οδικό δίκτυο Μαινάλου).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Δ.Α. ΧΑΝΙΩΝ

Διακοπής κυκλοφορίας στο τμήμα Χανίων – Κισάμου του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και ειδικότερα από τον κόμβο Γαλατά (5,6 χλμ) έως τον κόμβο Πλατανιά (12,3 χλμ ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προκειμένου αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα ένεκα εκτεταμένης κατολίσθησης και πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης από την 05-01-2019 έως 07-01- 2019.

——————————————————————————————————

Β΄ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ – ΠΑΓΕΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

Από 15ο χλμ Νέας Σάντας προς όλο τον ορεινό όγκο.
Από 12ο χλμ Δαρμένης –Ραγάδας — Εσοχής.
Από Δρύμη προς όλους τους ορεινούς οικισμούς.
Από το 1ο χλμ Ε.Ο. Νέας Σάντας Δερείου.
Από οικισμό Μαρωνείας ως λιμάνι Αγ. Χαραλάμπους Μαρωνείας.

Δ.Α. ΞΑΝΘΗΣ

Δημ. οδός Καρυοφύτου – Λειβαδίτη – δασικού χωρίου αρμοδιότητας Α.Τ. Σταυρούπολης.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΗΜΑΘΙΑΣ

Π. Ε. Ο. Θεσσαλονίκης-Βέροιας-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς από 82ο χλμ έως όρια με Ν. Κοζάνης στο 97ο χλμ).
Επ. οδός Βέροιας-Σελίου 14ο χλμ έως 26ο χλμ (Χιονοδρομικό κέντρο Σελίου)
Επ. Οδός Βέροιας-Δασκίου από 21ο χλμ έως 39ο χλμ(Δάσκιο)
Δ.Ο. Νάουσας – 3/5 Πηγάδια: από 3ο χλμ έως 17ο χλμ (Χιονοδρομικό Κέντρο)
Δ.Ο. Νάουσας – Σελίου: : από 3ο χλμ έως 17ο χλμ (Χιονοδρομικό Κέντρο)
Δ.Ο. Νάουσας – Ροδοχωρίου: από 3ο χλμ. έως Ροδοχώρι
Δ.Ο. Νάουσας – Αρκοχωρίου: από 3ο χλμ έως Αρκοχώρι.

Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ

Επ. οδικό δίκτυο των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Κιλκίς και εντός της πόλεως.
Από 5ο χλμ Επ. Ο. Γουμένισσας – Λιβαδίων.
Επαρχιακό οδικό δίκτυο Αξιούπολης -Φανού- Σκρά

Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ

Όλο το Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο Π.Ε. Πέλλας.

Δ.Α. ΣΕΡΡΩΝ

Επ.Ο. Σερρών – Χιονοδρομικό Λαλιά, από το 18,5ο χλμ έως το 26,8ο χλμ.

Δ.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη).
Επ. Ο. Νεοχωρίου – Βαρβάρας – Ολυμπιάδας.
Επ. Ο. Ν.Μουδανιών-Συκιάς από Πόρτο Κουφό έως θέση Πλατάνια Συκιάς

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Γρεβενών, (πλην της Εγνατίας Οδού).

Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης) από το 30ο έως 43ο χλμ.
Σε ολόκληρο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιφέρειας μας.

Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ε.Ο. Κοζάνης – Βέροιας από το 29ο έως το 39ο χλµ.
Επαρχιακό και δημοτικό δίκτυο, (πλην Εγνατίας οδού και κάθετο άξονα Α29).

Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο καθώς και στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού (Α-27) από Φλώρινα προς το τελωνείο Νίκης μήκους 14 χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δ.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Επ. Ο. Ν Λούρου – Σκιαδά .
Επ.Ο. Θεσπρωτικού – Πολυστάφυλλου.

Δ.Α. ΑΡΤΑΣ

Ε.Ο. Άρτας – Τρικάλων, από 67ο χιλ έως 76ο χιλ.
Ε.Ο Άρτας – Καρδίτσας, από την θέση Καλεντίνη έως τις Πηγές.
Επ. Ο. Διασέλου – Σκουληκαριά.
Επ.O. Άρτας – Δαφνωτής, από το ύψος του Κορφοβουνίου έως Δαφνωτή.
Επ. O. Αθαμανίου Θεοδώριανων, από την τοποθεσία Σταυρός Αθαμανίου έως τα Θεοδώριανα.
Επ. O. Βουλγαρελίου – Κυψέλης.
Oδικό δίκτυο του Δήμου Κεντρικών Τζουρμέκων.

Δ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης από 70ο -105ο χλμ (από Κόνιτσα μέχρι Πυρσόγιαννη).
Επαρχιακά τμήματα βόρειων Τζουμέρκων, Μετσόβου, Κονίτσης, Ζίτσας, Πωγωνίου, Πυρσογιάννης.
Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Επ. Ο. Δήμητρας-Ανατολής, από 3ο έως 18ο χλμ.
Επ. Ο. Βελίκας – Κόκκινου Νερού.
Επ.Ο. Σ.Σ. Ραψάνης – Ραψάνη.
Επ. Ο. Στομίου – Καρίτσας.
Δημ. Οδός Πυργετού – Κρανέας.
Δημ. Οδός Κάτω Αιγάνης-Αιγάνης.
Από 5ο χλμ. Επ. οδού Γόννων-Καλλιπεύκης.
Από 1ο χλμ. Επ. Οδού Τεμπών-Αμπελακίων.
Επ. οδού Συκουρίου-Σπηλιάς.
Λοιπό Επαρχιακό Οδικό δίκτυο Τεμπών.

Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Επ.Ο. Τρικάλων- Άρτας 22ο χλμ με τη διασταύρωση της με επ. οδό Πύλης- Μεσοχώρας έως 55ο χλμ (Μεσοχώρα).
Ε.Ο. Τρικάλων –Άρτας, από 32ο έως 75ο χλμ, (γέφυρα Αλεξίου).
Λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Πύλης.
Λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Μετεώρων.

Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Επ. Οδός Μουζακίου-Λίμνης Πλαστήρα από 8ο χλμ. έως 13ο χλμ.
Επ. Ο. Καρδίτσας – Άρτας, από 35ο έως 81ο χλμ.
Επ. Ο. Μουζακίου – Στεφανιάδας, από 7ο χλμ έως 56ο χλμ.
Επ. Ο. Κέδρου-Ρεντίνας-Καρπενησίου, από 42ο (Δ/νση Λουτροπηγής) έως 62ο χλμ. «Θέση Ζαχαράκη».

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Επ.Ο. Ναυπάκτου –Πλατάνου από Τ.Κ. Παλαιοπύργου – Τ.Κ. Πλατάνου.
Επ.Ο. Ναυπάκτου-Άνω Χώρας πάνω από τα 400 μέτρα υψόμετρο.
Επ. Ο. Ναυπάκτου –Πλατάνου, από το ύψος του Τ.Κ. Πλατάνου και άνω –Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου – Τ.Κ. Κλεπάς Τ.Κ. Αράχωβας – Ψήλος Σταυρός.
Επ. Ο. Ναυπάκτου-Άνω Χώρας-Κρυονερίων από Τ.Κ. Λιμνίτσας-Τ.Κ. Άνω Χώρας –Τ.Κ. Κρυονερίων Τ.Κ. Περδικόβρυσης Τ.Κ. Αμπελακιότησας.
Επ. Ο. Ναυπάκτου- Γραμμένης Οξιάς-Τ.Κ. Ελατόβρυσης.
Επ. Ο Ναυπάκτου – Γραμμένης Οξιάς, από Τ.Κ. Κλλονής, Τ.Κ. Κυδωνιάς, Τ.Κ. Λέυκας, Τ.Κ. Γραμμένης Οξιάς, Τ.Κ. Μανδρινής.
Από Τ.Κ. Παλαιόπυργου προς Τ.Κ. Ελευθέριανης
Από Τ.Κ. Αράχωβας προς Τ.Κ. Λιβαδακίου.
Από Τ.Κ. Βομβοκούς προς Μοναστήρι Αγ. Ιωάννου.
Από Τ.Κ Πιτσιναιικα προς Τ.Κ Ριγανίου.

Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Επ. Ο. Αμφιλοχίας –Εμπεσού, 10ο έως 25ο χλμ.
Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, από 20ο έως 52ο χλμ (όρια με Δ.Α. Ευρυτανίας).
Επ. Ο. Εμπεσού – Αυλάκι, από 2ο χλμ.
Επ. Ο. Γέφυρα Βέργας-Πετρώνα-Αλευράδα-Γέφυρα Τατάρνας από (3 χλμ.) Γέφυρα Βέργας έως Γέφυρα Τατάρνας
Επ. Ο. Αγρινίου-Εμπεσού από (55 χλμ.) οικισμό Ποταμιά Σταθά προς Παλαιό Σταθά.
Επ. Ο. Αγρινίου- Εμπεσού-Άρτας από Πατιόπουλο (73 χλμ.) -Χρυσοπηγή (80 χλμ.) έως Καθαροβούνι (93 χλμ.).
Επ. Ο. Εμπεσού-Περδικακίου-Αυλακίου, από 2χλμ. Εμπεσού έως 38 χλμ. (Αυλάκι).
Επαρχ. Οδός Νέου Χαλκιόπουλου-Π. Χαλκιόπουλου-Τρικλίνου-Γέφυρας Τατάρνας από (3 χλμ.) Παλιό Χαλκιόπουλο έως (15 χλμ.) Τρίκλινο και (21χλμ.) Γέφυρα Τατάρνας.
Ε.Ο. Καλλιθέας –Προυσού , 1ο έως 18 χλμ .
Επ.Ο. Δ. Θέρμου-Δρυμώνα.
Επ. Ο. Θέρμου-Διασελάκι-Πέρκου, ειδικότερα από το 13ο χλμ έως και την Τ.Κ. Πέρκου.
Επ. Ο. Θέρμου- Χαλικίου, από 13ο έως και Τ.Κ. Χαλικίου.
Επ. Ο. Θέρμου- Κόνισκας, από 10ο έως και την Τ.Κ. Κόνισκας.
Επ. Ο. Θέρμου-Ναυπάκτου, από 10ο Τ.Κ. Καημένα Αμπέλια έως 20ο χλμ. Τ.Κ. Καλουδίου.

Δ.Α. ΗΛΕΙΑΣ

Επ. Ο. Ανδρίτσαινας – Επικούρειου Απόλλωνος, από το 5ο χλμ.
Επ. Ο. Σκληρού – Αμπελώνας.
Στο Δ.Δ. Λυνίτσαινας-Κουφόπουλο-Κράνα Δ. Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.
Επ.Ο. Ανδρίτσαινας έως Δ.Δ.Δραγόι – Δ.Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Δ.Α. ΑΧΑIΑΣ

Ε.Ο. Καλαβρύτων – Διακοπτού (μέσω Ι.Μ.Μ.Σπηλαίου).
Ε.Ο. Καλαβρύτων – Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας).
Ε.Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Πριόλιθου).
Ε.Ο. Καλαβρύτων – Χιον. Κέντρου.
Ε.Ο. Καλαβρύτων – Κλειτοίας (μέσω Λουσών).
Ε.Ο. Καλαβρύτων-Αιγίου (μέσω Πτέρης).
Τ.Κ. Περιστέρας με το Χ/Κ Καλαβρύτων.
Ε.Ο. Πούντας- Καλαβρύτων από την 9ο έως 17ο χλμ.
Ε.Ο. Ακράτας-Ζαρούχλας.
Ε.Ο. Αιγείρας-Περιθωρίου
Ε.Ο. Κλειτορίας–Αρόανιας έως και Ψωφίδα (μέσω αυχένα Πριόλιθου)
Ε.Ο. Κλειτορίας–Γκούρας (μέσω Λυκουριάς)
Δημοτικά διαμερίσματα Λεόντειου , Δεμέστιχα, Ρακίτα, Βετέικα, καθώς και Δ.Δ. Μίχα , Λακκώματα, Ελληνικό, Δροσιά, Καλέντζι

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Επ. Ο. Αράχωβας – Επταλόφου, από 1ο έως 17ο χλμ (Θέση Σταυρός) έως Χ/Κ Παρνασσού.
Ορεινό επαρχιακό δίκτυο νομού Βοιωτίας (Επαρχιακές οδοί Αναλήψεως – Κυριακίου- Αγίας Άννας).

Δ.Α.ΕΥΒΟΙΑΣ

Ε.Ο Χαλκίδας – Αιδηψού από 16ο χλμ έως 47 ο χλμ.
Επ. O. Οδού Λέπουρων – Καρύστου από 15ο χλμ έως 20 ο χλμ.
Επ. Ο. Βουτά – Κοκκινομηλιά – Μηλιές & Βουτά Λίμνης.
Επ. Ο. Άγιος Αθανασίος-Γλυφάδα.
Επ. Ο. Κύμης-Μετοχίου,
Επαρχιακή οδός Κύμης-Βιτάλου, –Τ.Κ.Βρύσης, –Τ.Κ.Κρεμαστού, –Τ.Κ.Μακρυχωρίου.

Δ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Παλαιά Εθνική Οδός Καρπενησίου – Λαμίας από 8ο έως 12ο χλμ (Ράχη Τυμφρηστού).
Επ. Ο. Δομνίστρας – Μεσοκώμης.
Επ. Ο. Σαρκίνης – Καταβόθρας.
Επ. Ο. Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας από 12ο έως 40ο χλμ.
Επ. Ο. Καρπενησίου – Φούρνα από 12ο έως 12ο χλμ (Θέση Βράχος).
Επ. Ο. Καρπενησίου – Στενώματος από 3ο έως 19ο χλμ.
Επ. Ο. Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου από 35ο έως 45ο χλμ (Θέση Αραποκέφαλα).
Επ. Ο. Καρπενησίου – Φιδακίων από 8ο έως 25ο χλμ.
Επ. Ο. Καρπενησίου – Καρδίτσας από 35ο έως 40ο χλμ (Θέση Ζαχαράκη).
Επ. Ο. Ραπτοπούλου – Πρασιάς – Κέδρων.
Επ. Ο. Τσούκας – Τριποτάμου.
Επ. Ο. Αγράφων – Τροβάτου – Βραγγιανών.
Επ. Ο. Αγράφων – Επινιανών.
Επ. Ο. Δάφνη – Μαυρομάτα.
Επ. Ο. Δάφνη – Χρύσω – Άγιο Δημήτριο.

Δ.Α.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Διάφορες περιοχές ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Δ.Α.ΦΩΚΙΔΑΣ

Π.Ε.Ο Αντιρρίου – Λιδορικίου, από 30ο χλμ. έως χάνι ‘’ΡΕΡΕΣΗ’’.

Ορεινό επαρχιακό οδικού δικτύου Φωκίδας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Στην Επ. Ο. Άστρους – Καστρίου (θέση Δραγούνι).
Στην Επ. Ο. Αγίου Πέτρου – Καστρίου (διασταύρωση Βουρβούρων).
Επ. Ο. Άστρους – Αγίου Πέτρου από 39ο χλμ.
Επ. Ο. Αγίου Ανδρέα – Καστάνιτσας από 16ο χλμ .
Επ.Ο. Λεωνιδίου – Κοσμά – Γερακιού από 15ο έως 45ο χλμ.

Δ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Επ. Ο. Δερβενίου – Γκούρας, από 10ο χλμ και άνω.
Επ. Ο. Τρικάλων – Καρυάς, από 1ο χλμ και άνω.
Επ. Ο. Ξυλοκάστρου -Τρικάλων, από 14ο και άνω.

Δ.Α. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Ε.Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου), από 40ο έως 46ο χλμ.

Γ΄ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ – ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ – ΠΑΓΕΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α.ΕΥΒΟΙΑΣ
Τ.Κ. Μακρυχωρίου, Βρύσης και Κρεμμαστού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.