ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα το Σάββατο – Χιονοπτώσεις και καταιγίδες

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα το Σάββατο – Χιονοπτώσεις και καταιγίδες

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το Σάββατο, με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα με σποραδικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας (κατά τόπους πυκνές στα κεντρικά και νότια), της Εύβοιας και από το βράδυ στα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση, όμως στα πελάγη τοπικά θα φθάσουν τα 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Παγετός, κατά τόπους ισχυρός, αναμένεται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.