ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Έντονα φαινόμενα και την Παρασκευή – Πού αναμένονται καταιγίδες

Έντονα φαινόμενα και την Παρασκευή – Πού αναμένονται καταιγίδες

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός στη χώρα μας και το επόμενο 24ωρο όπου στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες με έμφαση τις θερμές ώρες της ημέρας, ενώ οι βοριάδες θα διατηρηθούν οδηγώντας τον υδράργυρο σε χαμηλότερες τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, για την Παρασκευή στα ηπειρωτικά θα υπάρχουν συννεφιές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στην Πελοπόννησο και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια τμήματα. Επισημαίνεται ότι προς το βράδυ τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες συννεφιές που στην Κρήτη θα είναι περισσότερες και ίσως σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ και στο κεντρικό Αιγαίο 5 με 6 και νοτιότερα τοπικά και 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 27 με 28 βαθμούς, στα δυτικά τους 31 με 32, και στις υπόλοιπες περιοχές τους 31 με 33 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες συννεφιές περισσότερες στα ανατολικά και βόρεια. Το βοριαδάκι στα ανατολικά θα φτάνει τα 5 με 6 μποφόρ ενώ στα δυτικά τμήματα θα επικρατήσει πρόσκαιρα μια θαλάσσια αύρα εως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 30 με 31 βαθμούς κελσίου στο κέντρο της πόλης.

Άστατο καιρό περιμένουμε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και χρειάζεται προσοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο βαρδάρης θα εναλλάσσεται με την θαλάσσια αύρα με εντάσεις στα 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.