ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κακοκαιρία στην Αττική: Oι δρόμοι που είναι τώρα κλειστοί

Κακοκαιρία στην Αττική: Oι δρόμοι που είναι τώρα κλειστοί

Άστατος είναι ο καιρός και σήμερα, Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 σε πολλές περιοχές της χώρας, με τσουχτερό κρύο, βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται οι χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές να ενταθούν και να ισχυροποιηθούν και οι οδηγοί που θα κινηθούν στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες της αστυνομίες και της τροχαίας, όπου υπάρχει σχετική παρέμβαση.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας (τελευταία ενημέρωση 14.00), υπάρχουν περιοχές που έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ σε άλλες περιοχές είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

  • Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας «ΖΥΓΟΣ», ρεύμα προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”.
  • Επί της Λ. Χασιάς , από το ύψος της «Μονής Κλειστών» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από ώρα 16:40’ της 05/01/2020).
  • Περ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Αγ. Πέτρου, έως το ύψος του Σ.Ν. Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από ώρα 07:30’ της 06/01/2020).
  • Περιοχή Καλοπούλα-Υμηττός ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό (από Πυροφυλάκειο Καισαριανής έως Ιερά Μονή Ταξιαρχών και από Νεκροταφείο Παπάγου – ρεύμα προς Καλοπούλα, από ώρα 13:30’ της 06/01/2020)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.