ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάκης Αρναούτογλου: «Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται έντονες βροχοπτώσεις με διάρκεια» (βίντεο)

Σάκης Αρναούτογλου: «Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται έντονες βροχοπτώσεις με διάρκεια» (βίντεο)

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου. Όπως σημειώνει στην πρόβλεψή του, κυρίως η Κρήτη φαίνεται να δέχεται και πάλι μεγάλα ύψη βροχής.

«Θέλει προσοχή γενικά η κατάσταση στο νησί από την Τετάρτη τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή. Οι βροχοπτώσεις θα έχουν και διάρκεια και κατά διαστήματα θα είναι αρκετά έντονες», σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει για σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου, στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο και βαθμιαία στις Κυκλάδες και την Κρήτη, τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι στην Κρήτη μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ανατολικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, αναμένονται στα κεντρικά και τα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο νότιο Ιόνιο, τη νότια Πελοπόννησο και τη νότια νησιωτική χώρα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη, σταδιακά στις Κυκλάδες και από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6, βαθμιαία τοπικά 7 και στα νότια πελάγη έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.