Έκτακτη πρόγνωση του καιρού: Από το Σάββατο έρχονται χαλαζοπτώσεις, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

Έκτακτη πρόγνωση του καιρού: Από το Σάββατο έρχονται χαλαζοπτώσεις, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

Τεράστια αλλαγή αναμένεται στον καιρό από το βράδυ του Σαββάτου, αφού από το καλοκαίρι και τους 38 βαθμούς Κελσίου θα πάμε σε βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Από το βράδυ του Σαββάτου (04-07-2020) και κυρίως από νωρίς το πρωί της Κυριακής (05-07-2020) η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική), από τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Στερεά, η Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η Ήπειρος και πιθανώς η βόρεια Εύβοια.

Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια και θα εξασθενήσουν.

2. Τη Δευτέρα (06-07-2020)

α. Τις πρωινές και εκ νέου από τις βραδινές ώρες η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και πιθανώς οι Σποράδες.

β. Η Πελοπόννησος, η Ήπειρος και η Στερεά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

3. Την Τρίτη (07-07-2020)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κεντρική Μακεδονία, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Πελοπόννησος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.