ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Ν.Σύψας ζητάει από τους Έλληνες να μην αγκαλιάζουν και να μην φιλάνε τα παιδιά τους για να μην τους κολλήσουν κορωνοϊό

Ο Ν.Σύψας ζητάει από τους Έλληνες να μην αγκαλιάζουν και να μην φιλάνε τα παιδιά τους για να μην τους κολλήσουν κορωνοϊό

Ο γνωστός καθηγητής, μέλος της επιτροπής επιστημόνων Νίκος Σύψας προχώρησε σε μια πρωτοφανή οδηγία προς τους πολίτες για την… μη διάδοση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα είπε: «Μην αγκαλιάζετε και μην φιλάτε τα παιδιά σας και αν σας πλησιάζουν να φοράτε μάσκα μέσα στο σπίτι σας»

Εμείς να τον ενημερώσουμε ότι τα δικά μας παιδιά και θα τα φιλάμε και θα τα αγκαλιάζουμε όταν θα γυρνάνε από το σχολείο όπως και τα ανίψια μας και θα αγκαλιάζουμε και του φίλους των παιδιών μας, γιατί οι φίλοι των παιδιών μας είναι και δικά μας παιδιά κι ας μας βάλουν πρόστιμο.

Ο κύριος Σύψας άμα θέλει ας μην αγκαλιάζει τα δικά του παιδιά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.