ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Η πρόγνωση του Θ.Κολυδά για βροχές και καταιγίδες

Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Η πρόγνωση του Θ.Κολυδά για βροχές και καταιγίδες

Οι Αλκυονίδες συνεχίζονται και σήμερα, δημιουργώντας ένα άκρως ανοιξιάτικο τοπίο με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή καλοκαιρία δεν φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο Θοδωρής Κολυδάς αναφέρεται σε σημερινή του ανάρτηση σε ένα σύστημα κακοκαιρίας που θα φέρει αλλαγή στο σκηνικό του καιρού.

Περισσότερες οι βροχές αύριο και μεθαύριο και με έμφαση το ανατολικό – νοτιοανατολικό Αιγαίο με μια πιο οργανωμένη κακοκαιρία να μας έρχεται από Κυριακή και στη συνέχεια.

Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη

Αύριο, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου θα σημειωθούν κάποιες βροχές στα δυτικά και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, με τα φαινόμενα την Παρασκευή να είναι λίγο πιο έντονα, χωρίς όμως να προβληματίσουν ιδιαίτερα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Το Σάββατο θα σημειωθούν πολύ καλές θερμοκρασίες, ενώ από την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και κυρίως την Δευτέρα θα πλήξει κακοκαιρία τη χώρα, με βοριάδες, πτώση της θερμοκρασίας και βροχές.

Σήμερα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις. Πυκνότερες θα είναι οι νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, με αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης βροχών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 18, στην Ήπειρο από 2 έως 18, στη Θεσσαλία από 2 έως 19-20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 19-21 βαθμούς, στα Επτάνησα από 6 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 17-19 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 21-22 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνεμοι στο Αιγαίο νότιοι έως νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη 5 μποφόρ. Δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ θα επικρατήσουν στον Κορινθιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.