ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αριδαία: Σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν πλημμύρες και σοβαρές ζημιές – Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη (βίντεο)

Προσπαθώντας να μετρήσουν τις ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις, οι κάτοικοι καταγγέλουν την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων

Αριδαία: Σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν πλημμύρες και σοβαρές ζημιές – Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη (βίντεο)

Τεράστια προβλήματα προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε και συνεχίζει να πλήττει την περιοχή του δήμου Αλμωπίας και συγκεκριμένα την Αριδαία. Για λόγους ασφαλείας δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη (24.01.2023) τα σχολεία.

Τουλάχιστον 83 κλήσεις έγιναν στην πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και ισόγεια καταστήματα στην Αριδαία εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας. Τα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκονται επί ποδός ώστε μεταφέρονται από το ένα περιστατικό στο άλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος με ανακοίνωση ανέφερε πως τα σχολικά συγκροτήματα θα παραμείνουν την Τρίτη, 24 του μήνα, κλειστά.

Επίσης, η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πολυξένη Νάνου, σημείωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα συνεχίσουν να είναι σε επιφυλακή όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Στο μεταξύ, ανυπολόγιστη είναι η ζημιά που έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση στο γήπεδο του ιστορικού Αλμωπού Αριδαίας, ομάδας που αγωνίζεται στη Superleague 2.

Όπως είπε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, η ζημιά που έχει προκληθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις μοιάζει ανυπολόγιστη:

«Τα πάντα έχουν πλημμυρίσει. Ο αγωνιστικός χώρος, τα αποδυτήρια, ακόμη και τα γραφεία της ομάδας όπου στεγάζονται στις εγκαταστάσεις. Είχαμε έντονο πρόβλημα που προέκυψε από τα φρεάτια καθώς βγαίνει νερό σαν σιντριβάνι ακόμη και από τους νιπτήρες».

Βίντεο από το πλημμυρισμένο γήπεδο του Αλμωπού Αριδαίας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.