ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Γ.Καλλιάνος: «Χειμωνιάτικο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο – Μεταβολή του καιρού από την Πέμπτη» (βίντεο)

«Μέχρι την Τετάρτη ο υδράργυρος θα βρίσκεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα»

Γ.Καλλιάνος: «Χειμωνιάτικο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο – Μεταβολή του καιρού από την Πέμπτη» (βίντεο)

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γ.Καλλιάνο, την Τρίτη και την Τετάρτη η θερμοκρασία στα πεδινά θα φτάσει τα μεσημέρια στους 20-22 °C βαθμούς, ενώ από την Πέμπτη θα υπάρξει μεταβολή του καιρού.

Βροχές, καταιγίδες και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι χειμωνιάτικο, αφού κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι το κρύο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Πριν ξεκινήσω την καιρική ανάλυση, επειδή διαισθάνομαι ότι προς τα τέλη της εβδομάδας θα ξεκινήσουν ορισμένες σελίδες (χαμηλής επισκεψιμότητας) να αγωνιούν για νέα κλικ ή ακόμα και κάποιοι που ασχολούνται με τον καιρό θα θελήσουν να κάνει «κρότο» η δήλωσή τους, έκρινα καλό να σας ενημερώσω με ψυχραιμία πριν ξεκινήσουν να λαμβάνουν χώρα όλα τα παραπάνω.

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο για το ποιες σελίδες βρίσκονται στην κορυφή της επισκεψιμότητας στην Ελλάδα.

Είναι αυτές που μεταδίδουν την είδηση όπως έχει. Είναι αυτές που παράγουν ειδήσεις με αντικειμενικότητα.

Έρχονται λοιπόν δύο εξαιρετικές για την εποχή μέρες (Τρίτη και Τετάρτη), με τον υδράργυρο στους 20-22°C στα πεδινά τα μεσημέρια. Όμως, από το βράδυ της Πέμπτης, ο καιρός θα καταστεί άστατος κυρίως στα Δυτικά (και αργότερα στα Βόρεια).

Την Παρασκευή αναμένεται μεταβολή του καιρού με βροχές/καταιγίδες και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται χειμωνιάτικο, όχι τόσο ως τα φαινόμενα που θα είναι επιλεκτικά αλλά κυρίως ως προς το κρύο που θα επικρατήσει και που ασφαλώς δεν θα είναι ακραίο ή επικίνδυνο.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.