ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Τσατραφύλλιας: «Έρχεται θερμή εισβολή από την Αφρική με σκόνη και υγρασία»

«Ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες θα εκτοξευθεί έως και 10 βαθμούς»

Γ.Τσατραφύλλιας: «Έρχεται θερμή εισβολή από την Αφρική με σκόνη και υγρασία»

Αλλάζει εντελώς τα επόμενα 24ωρα ο καιρός και από φθινοπωρινός γίνεται καλοκαιρινός, μετά την ψύχρα και τις καταιγίδες θα έχουμε ζέστη με σκόνη και υγρασία, όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Τα πάνω – κάτω φέρνει ο καιρός τις προσεχείς ημέρες καθώς ο υδράργυρος θα εκτιναχθεί τουλάχιστον κατά 10 βαθμούς Κελσίου, δηλαδή πάνω από τους 30, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στα social media ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Πηγαίνοντας προς τα τέλη του Οκτωβρίου, αναμένουμε μία θερμή εισβολή προερχόμενη από την Αφρική.

Ο μετεωρολόγος της τηλεόρασης του Alpha αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι περιμένουμε:

«Θερμή εισβολή από την Αφρικανική ήπειρο με τον Υδράργυρο τις επόμενες ημέρες να εκτοξεύεται έως και 10 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα…».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.