ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού – Υποχωρεί η κακοκαιρία «Bettina» (upd)

Ο χρωματικός κώδικας του ευρωπαϊκού συστήματος MeteoAlarm για την κακοκαιρία γίνεται πορτοκαλί

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού – Υποχωρεί η κακοκαιρία «Bettina» (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 10:53) Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επικαιροποίησε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε 25/11, καθώς η κακοκαιρία υποχωρεί.

Επισημαίνεται ότι η κακοκαιρία «Bettina» υποχωρεί, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό που επηρέασε τη χώρα μας έχει ήδη κινηθεί βορειοανατολικά και βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξασθένηση των φαινομένων (βροχοπτώσεων, χιονοπτώσεων και καταιγίδων), ενώ σταδιακή εξασθένηση θα παρουσιάσουν και οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι.

Ο χρωματικός κώδικας του ευρωπαϊκού συστήματος MeteoAlarm για την κακοκαιρία γίνεται πορτοκαλί.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή (26-11-23) πολύ θυελλώδεις άνεμοι προβλέπονται:

α. στα δυτικά βορειοδυτικοί 8 τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

β. στα ανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί 8 τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.