ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο – Οι μέγιστες θερμοκρασίες

Αστάθεια κυρίως το Σαββατοκύριακο και πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο – Οι μέγιστες θερμοκρασίες

Ο καιρός σήμερα θα είναι σχετικά ζεστός (μέγιστες θερμοκρασίες ως τους 29 βαθμούς) και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στη δυτική ηπειρωτική Ελλάδα και τα ορεινά της Μακεδονίας, της Δυτικής Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς, της κεντρικής Πελοποννήσου και της Κρήτης.

Η θερμοκρασία το Σάββατο θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 28 με 30 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Κυριακή δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα «μυρίζει» καλοκαίρι.

O καιρός με μία ματιά

-Αστάθεια κυρίως το Σαββατοκύριακο στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα

-Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και τοπικά θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου

-Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 μποφόρ kairossimera-kairostora

Το Σαββατοκύριακο (14/15/5), οι συνθήκες θα είναι περισσότερο ευνοϊκές για την εκδήλωση απογευματινών βροχών και καταιγίδων στην ηπειρωτική χώρα και τα ορεινά της Κρήτης. Σύμφωνα με την πρόγνωση Ζιακόπουλου, επισημαίνεται ότι οι καταιγίδες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και είναι πολύ πιθανό να συνοδεύονται από χαλάζι. «Όσοι δραστηριοποιηθούν με διάφορους τρόπους στην ύπαιθρό, καλό είναι ακόμα να μην ξεχνούν τον κίνδυνο από τους κεραυνούς. Αναφορικά με το πεδίο των ανέμων και την πορεία της θερμοκρασίας, δεν αναμένονται αξιόλογες μεταβολές», αναφέρει στην προσωπική του σελίδα. kairosSaVVATO-thermokrasies kairoskiriakis

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα και την Τρίτη (16 & 17/5), τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις απογευματινές ώρες στην ηπειρωτική Ελλάδα και κυρίως στις ορεινές περιοχές της. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.