ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καιρός: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας – Δείτε πού αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα (χάρτες)

Το κύριο μέτωπο της κακοκαιρίας επηρεάζει τώρα τα νότια παράλια της Πελοποννήσου

Καιρός: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας – Δείτε πού αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα (χάρτες)

Σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ χθες, με την κακοκαιρία να χτυπά το Ιόνιο, την Ήπειρο το πρωί της Παρασκευής.

Σε κατηγορία επεισοδίου βροχόπτωσης 4 αναβαθμίζεται η κακοκαιρία που πρόκειται να χτυπήσει τις επόμενες ώρες τη χώρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, για το υπόλοιπο της Παρασκευής αναμένονται βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, εξαιρουμένης της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Ταυτόχρονα το κύριο μέτωπο της κακοκαιρίας που τώρα επηρεάζει τα νότια παράλια της Πελοποννήσου και που το συνοδεύουν καταιγιδοφόρα νέφη με θερμοκρασίες στις κορυφές αυτών κοντά στους -70°, αναμένεται να επηρεάσει προς το βράδυ και στη συνέχεια δυτικές Κυκλάδες και Κρήτη, ενώ μέσα στην ημέρα αύριο θα επηρεάσει και τα Δωδεκάνησα.

Όπως αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στην τελευταία ανάρτησή του:

«Έτσι λοιπόν θα πρέπει να υπάρχει πολύ υψηλή ετοιμότητα για τα δυτικά και νότια θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα της χώρας μας μιας και η κακοκαιρία συνεχίζει να παρουσιάζει μεγάλη δυναμική και είναι ικανή να προκαλέσει πολλά και σημαντικά προβλήματα».

Δείτε τους χάρτες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.