ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καιρός: Νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης από αύριο και άνοδος της θερμοκρασίας (χάρτης)

Για την περίοδο του Πάσχα αναμένονται σκαμπανεβάσματα του καιρού

Καιρός: Νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης από αύριο και άνοδος της θερμοκρασίας (χάρτης)

Από αύριο Δευτέρα (22/4) σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένεται ένα νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης που θα συνοδεύεται από υψηλές θερμοκρασίες, έως και 30 βαθμούς την Τρίτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για την περίοδο του Πάσχα αναμένονται σκαμπανεβάσματα του καιρού, αλλά σε γενικές γραμμές θα είναι αίθριος.

Έτσι, φαίνεται ότι συνθήκες που θα βιώσουμε τις εορταστικές ημέρες θα είναι ιδανικές, με το καλοκαίρι να μας… χτυπάει την πόρτα. zesti-aprilios

Πρόγνωση για αύριο Δευτέρα

Αρχικά τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Πελοπόνησσο, βαθμιαία το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια ηπερωτικά, νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ηπειρωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα νότια πελάγη 6 με 7 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 20 με 23 και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Τρίτη

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βορεια και δυτικά ηπειρωτικά μέχρι νωρίς το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα ενισχυθούν εκ νέου με σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά σε νότιους νοτιοανατολικούς 6 με 8 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα δυτικά και νότια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.