ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καιρός: Πότε αναμένεται η θερμοκρασία να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς

Προ των πυλών η πρώτη... θερμή εισβολή για φέτος

Καιρός: Πότε αναμένεται η θερμοκρασία να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς

Πρόβα… καλοκαιριού στα μέσα του Μάη αναμένεται τις επόμενες ημέρες, αφού όπως δείχνουν οι μετεωρολογικές προβλέψεις τα πρώτα 30άρια του 2023 βρίσκονται προ των πυλών. Το άστατο σκηνικό του καιρού θα αποτελέσει παρελθόν και οι υψηλές θερμοκρασίες θα εγκατασταθούν σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι μετεωρολόγοι έχουν αρχίσει ήδη να προειδοποιούν για την πρώτη θερμή εισβολή του έτους που όπως όλα δείχνουν θα τραβήξει μέχρι και την προσεχή Τρίτη (16/5). Η έναρξη αυτού του θερμού κύματος αναμένεται από μεθαύριο, Κυριακή με τον υδράργυρο να ξεπερνά σε κάποιες περιοχές μέχρι και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην θερμή εισβολή που έρχεται αναφέρθηκε ο έμπειρος παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της δημόσιας τηλεόρασης.

Όπως ανέφερε ο κ. Αρναούτογλου από την Κυριακή (14/5) , η νότια Ελλάδα θα δει… καλοκαίρι. Η θερμοκρασία από το ύψος της Λαμίας και νοτιότερα θα παρουσιάσει σημαντική άνοδο, καθώς ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές θα φτάσει, ίσως και θα ξεπεράσει, τους 28 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καιρός θα είναι ζεστός, ενώ στην Κρήτη οι θερμοκρασίες θα αγγίξουν ακόμη και τους 30 βαθμούς, καθώς οι θερμές αέριες μάζες θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τη Νότια Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, τη Δευτέρα (16/5) η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο στις ίδιες περιοχές, με τη ζέστη να συνεχίζεται και την Τρίτη (16/5).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.