ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καιρός-Σ.Αρναούτογλου: Προειδοποιεί για χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα

Όσα επισημαίνει ο προγνώστης

Καιρός-Σ.Αρναούτογλου: Προειδοποιεί για χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα

Ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει απότομη επιδείνωση του καιρού από την άλλη βδομάδα, εν μέσω διχογνωμίας στους κύκλους των μετεωρολόγων για την ένταση του χιονιά και της κακοκαιρίας.

Όπως ανέφερε, οι βοριάδες την Κυριακή (5/12)θα φτάνουν κατά τόπους και τα 9 μποφόρ, ενώ προς το βράδυ πάνω από το Αιγαίο θα έχουν δημιουργηθεί σύννεφα λόγω της στροφής της ανέμων σε βορειοανατολικούς και έτσι κάποια σύννεφα θα φτάσουν στην Εύβοια, στην Αττική και τη Βοιωτία και ενδέχεται να αφήσουν παροδικές χιονοπτώσεις ακόμη και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα.

Τη Δευτέρα (6/2), οι θερμοκρασίες θα πέσουν και αυτή τη στιγμή τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν σε ποσοστό 60% με 70% ότι ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα επηρεάσει τη χώρα.

Βροχές αναμένονται στα δυτικά όπως και χιόνια στην ενδοχώρα, καθώς εκεί θα επικρατήσουν κρύες αέριες μάζες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σάκης Αρναούτογλου ξεκαθάρισε, πάντως, ότι όλα είναι ανοιχτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.