ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καιρός: «Θερμή εισβολή» από 14 έως 21 Δεκεμβρίου – Η πρόβλεψη του Σ.Αρναούτογλου (φωτό)

Τι αναφέρει για τον καιρό έως τις 21 Δεκεμβρίου ο Σάκης Αρναούτογλου

Καιρός: «Θερμή εισβολή» από 14 έως 21 Δεκεμβρίου – Η πρόβλεψη του Σ.Αρναούτογλου (φωτό)

Έρχεται «θερμή εισβολή» στη χώρα κατά το χρονικό διάστημα 14-21 Δεκεμβρίου, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό, στις 13-14 Δεκεμβρίου θα υπάρξει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, αλλά, στη συνέχεια μια «θερμή εισβολή» θα έρθει στην Ελλάδα.

Ο ίδιος προσθέτει ότι η αναλογική πειραματική εκτίμηση έπεσε «μέσα» στην πρόγνωση από τις 30 Νοεμβρίου έως σήμερα, όπως αναμένει αν θα πέσει μέσα και στη συνέχεια.

Ακόμη, είπε ότι το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη θα δώσει «χαρά στους…χιονόφιλους»,.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:
«Η αναλογική μηνιαία πειραματική εκτίμηση για τον μήνα Δεκέμβρη 2022, όχι μόνο καλά κρατεί (καθώς εκτός από κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στις 13-14 Δεκεμβρίου) δείχνει τώρα να επιβεβαιώνεται και για το διάστημα 14-21 Δεκεμβρίου, όπου το σύνολο των παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων συμφωνούν πλέον ότι αυτή τη φορά βαδίζουμε σε μια «θερμή εισβολή» (πορτοκαλί χρώματα πάνω από την περιοχή μας) για το παραπάνω χρονικό διάστημα!

Το σημαντικότερο είναι ότι η αναλογική ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ εκτίμηση όλα τα παραπάνω τα «εντόπισε» από τις 30 Νοέμβρη, δείχνοντας την εξέλιξη για 17 ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!
Για να δούμε αν θα επαληθευθεί και στη συνέχεια και δώσει χαρά στους…χιονόφιλους της μετεοπαρέας μας το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη! Οπως κι εσείς έτσι κι εγώ έχω μεγάλη αγωνία!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.