ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Θεσσαλία, Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το απόγευμα του Σαββάτου (06-01-2024) έως το βράδυ της Κυριακής

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Θεσσαλία, Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα

Το 112 ήχησε στη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Δυτική Ελλάδα για έκτακτα καιρικά φαινόμενα λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, στις 16:00 του Σαββάτου 6/1 (Θεοφάνεια), ήχησε το 112 στην Καλαμπάκα και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας, προειδοποιώντας για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Καταιγίδες, ισχυρές βροχές και θυελλώδεις άνεμοι αναμένονται από το βράδυ του Σαββάτου, (6.1.2024), καθώς ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί ραγδαία τις επόμενες ώρες.

Με νέο επικαιροποιημένο δελτίο επιδείνωσης του καιρού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιεί για έντονες βροχές και θυελλώδειες ανέμους, από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και αύριο Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Συγκεκριμένα πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το απόγευμα του Σαββάτου (06-01-2024) έως το βράδυ της Κυριακής (07-01-2024) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Πιο αναλυτικά :

Το Σάββατο 06-01-2024 

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από αργά το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Νότιοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν από το μεσημέρι στο Ιόνιο και από το απόγευμα στο Αιγαίο, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενισχυθούν κατά τόπους στα 9 μποφόρ.

Την Κυριακή 07-01-2024

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν έως το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα (Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική και νότια Πελοπόννησο) και το βράδυ θα εξασθενήσουν. Από νωρίς το πρωί, έντονες κατά περιόδους βροχές και καταιγίδες θα επηρεάζουν κατά τόπους την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με ύφεση από το απόγευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη νότιοι νοτιοδυτικοί με ένταση 7 με 8 και τις πρωινές ώρες κατά τόπους 9 μποφόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.