ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Κακοκαιρία στη Μεσσηνία: Πλημμύρισαν δρόμοι και καταστήματα (φωτο)

Σημειώθηκε εισροή υδάτων σε ισόγεια και υπόγεια σε περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων

Κακοκαιρία στη Μεσσηνία: Πλημμύρισαν δρόμοι και καταστήματα (φωτο)

Ζημιές στο επαρχιακό δίκτυο προκάλεσε στην ευρύτερη περιοχή του Διαβολιτσίου και της Κάτω Μέλπειας, στον Δήμο Οιχαλίας, η κακοκαιρία τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/1), καθώς πλημμύρισε ο χείμαρρος Βίας.

Σημειώθηκε επίσης εισροή υδάτων σε ισόγεια και υπόγεια σε περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων, στο Διαβολίτσι σύμφωνα με το messinialive.gr.

Την περιοχή, στην οποία επενέβησαν μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου αποκαθιστώντας τις ζημιές, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς, συνοδευόμενος από τον συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Χαντζή και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Επιτόπου βρέθηκε και η Δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου με άλλα αυτοδιοικητικά και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου.

Όπως ενημέρωσαν τους πολίτες οι παράγοντες της Περιφέρειας, η Π.Ε. Μεσσηνίας θα προβεί άμεσα στη συγκρότηση δύο επιτροπών -μίας για την καταγραφή των ζημιών στις υποδομές και μίας για το ανάλογο έργο στις επιχειρήσεις – οι οποίες θα μεταβούν για αυτοψία στην πληγείσα περιοχή στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας. messinia-plimmires1 messinia-plimmires2 messinia-plimmires3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.