ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κακοκαιρία στην Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δέντρων και παρασύρσεις κάδων λόγω θυελλωδών ανέμων (βίντεο)

Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί

Κακοκαιρία στην Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δέντρων και παρασύρσεις κάδων λόγω θυελλωδών ανέμων (βίντεο)

Η κακοκαιρία άρχισε να «χτυπά» την Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μάλιστα πτώση δέντρου λόγω ισχυρών ανέμων σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας στο ύψος της Νομαρχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το thesstoday στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας αλλά και της Τροχαίας για να διευθετήσουν την κίνηση στο κομμάτι του δρόμου, το οποίο έχει επηρεαστεί από την πτώση του δέντρου. Οι ισχυροί άνεμοι, που πνέουν στη Θεσσαλονίκη της τελευταίες ώρες, έχουν δημιουργήσει κι άλλα μικροπροβλήματα, όπως την ανατροπή αρκετών κάδων μέσα στην πόλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.