ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Καμίνι η χώρα: Στους 45,6 βαθμούς Κελσίου «σκαρφάλωσε» η θερμοκρασία στο Κρανίδι

Το Αστεροσκοπείο καλεί τον κόσμο να αποφύγει να κυκλοφορεί

Καμίνι η χώρα: Στους 45,6 βαθμούς Κελσίου «σκαρφάλωσε» η θερμοκρασία στο Κρανίδι

Σε καμίνι έχει μετατραπεί η χώρα, καθώς σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ο υδράργυρος αυτή την ώρα έχει «πιάσει» θερμοκρασία έως και 45,6 Κελσίου στο Κρανίδι.

Στην Αθήνα ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr στα Πατήσια δείχνει 41,2 βαθμούς, ΣΚΑ Αττικής 41, Παλλήνη 40, Κάντζα 40.

Όπως σημειώνονται, έπονται με πολύ υψηλές θερμοκρασίες πολλές άλλες περιοχές της Αθήνας.

Ειδικό όχημα του Αστεροσκοπείου θα βγει για λήψη θερμοκρασιών σε ευάλωτες περιοχές της Αθήνας, για να μετρήσει την θερμοκρασία εδάφους.

Το Αστεροσκοπείο καλεί τον κόσμο να αποφύγει να κυκλοφορεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.