ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Προβλήματα από την ξαφνική κακοκαιρία – «Ποτάμια» έγιναν οι δρόμοι στο Ηράκλειο (φωτο)

Ο καιρός θυμίζει αντί για Ιούνιο… Οκτώβριο

Κρήτη: Προβλήματα από την ξαφνική κακοκαιρία – «Ποτάμια» έγιναν οι δρόμοι στο Ηράκλειο (φωτο)

«Άνοιξαν» οι ουρανοί το πρωί στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας Κρήτης με αποτέλεσμα δρόμοι να μετατραπούν σε ορμητικούς χειμάρρους μέσα στο Ηράκλειο και άλλες πόλεις, ενώ η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή καθώς τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και μάλιστα θα ενταθούν.

Σε ορισμένους δρόμους παρατηρήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την αποφυγή τροχαίων συμβάντων. Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δεχθεί κλήσεις για την παρέμβασή της σε περιστατικά, απευθύνει όμως έκκληση για προσοχή στους πολίτες και ζητάει να καλούν το 199 όποτε υπάρχει σοβαρή ανάγκη.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα ο καιρός παρουσιάζει επιδείνωση, από βαρομετρικό χαμηλό που κινείται νότια της Κρήτης προς την Κύπρο, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα.

Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα της Παρασκευής και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα όπου θα παρουσιάσουν ύφεση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δείτε στις εικόνες του creta24.gr, την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο Ηράκλειο μετά το ισχυρό πρωινό μπουρίνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.