ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μερομήνια: Με «γερούς» καύσωνες το καλοκαίρι – Τι καιρό θα έχουμε το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος

Μερομήνια ονομάζει ο λαός τις δώδεκα πρώτες ημέρες του όγδοου φεγγαριού του έτους, δηλαδή του Αυγούστου

Μερομήνια: Με «γερούς» καύσωνες το καλοκαίρι – Τι καιρό θα έχουμε το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος

Σύμφωνα με τα μερομήνια, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να έχει «γερούς» καύσωνες.

Να σημειωθεί πώς μερομήνια ονομάζει ο λαός τις (12) δώδεκα πρώτες ημέρες του όγδοου φεγγαριού του έτους, δηλαδή του Αυγούστου.

Η παρατήρηση των τάσεων του καιρού το συγκεκριμένο διάστημα λειτουργούσε παλιότερα ως τρόπος «πρόγνωσης» των καιρικών φαινομένων για όλο το έτος.

Σε καμία περίπτωση τα μερομήνια δεν μπορούν να αποτελέσουν ασφαλή πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών. Ωστόσο για πολλούς αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα μερομήνια, το καλοκαίρι αναμένεται να έχει «γερούς» καύσωνες.

Ο Ιούνιος ξεκινά με άστατο καιρό και δεν θα λείπουν οι γνωστές μπόρες. Ωστόσο από τα μέσα του μήνα και μετά θα επιστρέψει η ζέστη ενώ προς το τέλος θα μας επισκεφθούν και οι πρώτοι καύσωνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Ιούλιος θα είναι ο μήνας που η χώρα θα γίνει «καμίνι» καθώς μετά το πρώτο δεκαήμερο οι υψηλές θερμοκρασίες θα μας αναγκάσουν να λειτουργήσουμε τα κλιματιστικά στο φουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.